Home Nunta Organizare nunta Biavati Events - locul perfect pentru organizarea unei nunti cu stil

Biavati Events - locul perfect pentru organizarea unei nunti cu stil

Biavati Events - locul perfect pentru organizarea unei nunti cu stil
Karena
De Karena
Luni, 16.09.2013

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand organizati o nunta este reprezentat de localul in care se va desfasura petrecerea. Pentru ca acesta trebuie ales cu mare grija si, mai ales, din timp, astazi va prezentam unul dintre cele mai bune localuri din Bucuresti: Biavati Events.

Biavati Events este un local situat in centrul Bucurestiului, in mijlocul Parcului Floreasca, devenind, astfel, locul perfect pentru organizarea unei nunti cu stil. Personalul profesionist pe care il veti gasi aici va avea grija ca evenimentul dumneavoastra sa se transforme intr-unul de neuitat, exact asa cum va doriti.

Biavati Events dispune de o sala de evenimente deosebita, cu un spatiu usor adaptabil oricarei ocazii speciale si oricarui concept dorit de clienti. Perfect pentru organizarea unui eveniment de lux, cum este o nunta cu stil, Biavati Events va deveni localul preferat pentru orice ocazie.

Biavati 1

Si, pentru ca vrem sa ne asiguram ca va oferim tot ce este mai bun, consilierii Biavati vor fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas al organizarii nuntii ideale, pentru a va ajuta sa luati cele mai bune si potrivite decizii, in concordanta cu dorintele dumneavoastra.

Ofertele noastre, intarite de echipa de profesionsti de care dispunem, de locatia ultracentrala, de creatiile culinare deosebite si de serviciile ireprosabile, vor satisface dorintele oricarei viitoare mirese.

Biavati 2

Serviciile Biavati Events

Pentru ca orice eveniment reusit trebuie sa dispuna de o serie de servicii ireprosabile, expertii Biavati Events va pun la dispozitie urmatoarele facilitati:

1. Mancare si bautura de cea mai buna calitate, imbinand rafinamentul si creativitatea pentru cele mai delicioase rezultate.

2. Valet Parking, pentru ca ne dorim sa va simtiti ca niste adevarate vedete la cel mai important eveniment din viata voastra.

3. Servicii de paza si protectie, ce ofera siguranta totala clientilor nostri.

4. Planificare de evenimente, consilierii nostri fiind alaturi de dumneavoastra in organizarea evenimentului de vis.

5. Decoratiuni speciale si flori, pentru un decor asa cum vi-l doriti.

6. Echipamente audio, video si de lumini, oferite de partenerii nostri de incredere.

7. Servicii foto si video, oferite de colaboratori certificati, cu servicii ireprosabile.

8. Entertainment, fie ca va doriti un DJ, formatii muzicale sau artistice, ori animatori, partenerii nostri va stau la dispozitie.

Pentru a programa o vizionare, pentru a ne cunoaste pur si simplu sau pentru a primi o oferta personalizata de servicii, consilierii Biavati Events va stau la dispozitie.

Contact:

Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr.2B Bucuresti, România

T: 0730 333 433
F: 0730 333 433
M: 0730 333 433

welcome@biavatievents.ro

http://www.biavatievents.ro/  

Galerie foto:

Biavati 3

Biavati 4

Biavati 5

Video prezentare

Newsletter