Home Nunta Accesorii Nunta Verighete de aur ieftine: modele si preturi

Verighete de aur ieftine: modele si preturi

Verighete de aur ieftine: modele si preturi
Florentina Ionescu
Marţi, 23.04.2013
Daca bugetul tau de nunta nu este prea mare, ti-am facut o selectie de peste 20 de verighete de aur ieftine. Astazi ne vom rezuma doar la modele de verighete ieftine din aur galben, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare si delecteaza-te cu aceste fotografii extraordinare, care au alaturi si preturile verighetelor de aur.

Nu este tocmai usor sa te uiti tot timpul la bugetul de nunta si sa vezi de cati bani mai dispui. Dar exista solutii pentru toate miresele, iar prin "solutii" intelegem si modele de verighete ieftine din aur. Ai de unde alege, mai ales ca furnizorii Karena au o paleta larga de verighete din aur ieftine care se pot incadra in bugetul tau. Tu doar alege-ti modelul preferat si pregateste-te sa il porti pe degetul inelar.


Verighete din aur ieftine. www.trasergold.ro, model FN 0741, pret: 1155 lei

Verighete din aur ieftine. www.trasergold.ro, model M 159, 990 lei

Cum ar trebui sa isi aleaga miresele si mirii verighetele?

Sfaturile bijutierilor sunt foarte clare cand vine vorba de achizitionarea unor verighete din aur ieftine. Mai intai, verificati daca verighetele pe care le-ati ales se potrivesc pe degetele voastre - nu trebuie sa fie prea fixe si sa iasa foarte greu de pe inelar, dar nici prea largi, adica sa iasa cu usurinta la orice miscare. Verificati daca acele verighete din aur ieftine sunt bine proportionate cu mainile voastre, mai ales ca specialistii spun ca intotdeauna bijuteriile ar trebui sa fie bine proportionate cu corpul persoanei care le poarta.


Verighete din aur ieftine. www.bijuteriateilor.ro, pret: 1530 lei

Verighete din aur ieftine. www.bijuteriateilor.ro, pret: 1687 lei

Pentru generatia mai tanara, aurul alb si/sau platina sunt un "must-have" in materie de verighete. Pe cand aurul galben este clasic si mult mai iubit de adultii din ziua de astazi. Chiar si asa, exista modele de verighete ieftine de aur pentru toate gusturile. Indiferent de tipul de verighete de aur pe care le alegeti, asigurati-va ca le-ati achizitionat de la un magazin reputabil din orasul vostru sau din zona voastra si ca veti tine cont de sfaturile si recomandarile pe care vi le dau reprezentantii magazinului de bijuterii in ceea ce priveste intretinerea lor.


Verighete din aur ieftine. www.bijuteriilarosa.ro, F2 3mm pret: 1710 lei

Verighete din aur ieftine. www.bijuteriilarosa.ro, F3 4mm pret: 1900 lei

Cum alegi verighete de aur ieftine, perfecte pentru amandoi

Atunci cand va alegeti verighetele de nunta, trebuie sa va decideti din ce metal v-ar placea sa fie realizate - aurul galben este printre cele mai populare metale pretioase la noi. De asemenea, trebuie sa va decideti daca va plac verighetele cu profil plat, simplu, sau preferati ceva cu un rol mai degraba decorativ - modele gravate sau diverse desene.


Verighete din aur ieftine. www.trasergold.ro, model E 308 (aur galben), pret: 1980 lei

Verighete din aur ieftine. www.trasergold.ro, model PP 0558 (aur roz), pret: 1980 lei

Atunci cand vei merge la magazinele de specialitate, vei vedea ca bijutierii au diverse modele si stiluri de verighete din aur ieftine din care va puteti alege. Daca este greu sa te decizi, este o idee buna sa iti cumperi verighetele de la acelasi magazin de unde ti-ai achizitionat inelul de logodna pentru ca cele doua bijuterii sa se potriveasca mai bine si sa se completeze reciproc pe degetul tau inelar.


Verighete din aur ieftine, rubinul.ro (Verighete din aur galben )

Verighete din aur ieftine, rubinul.ro (Verighete din aur galben )


Verighetele de aur, pe intelesul tuturor

Verighetele reprezinta un cerc , o figura geometrica ce nu are laturi sau capete. Ele sunt considerate simbolul perfect al uniunii dintre doua persoane care se iubesc. Asa ca nu este de mirare ca miresele si mirii fac schimb de verighete din aur in ziua nuntii lor. Cea mai veche atestare documentara a unui schimb de inele de nunta vine din Egiptul antic, acum aproximativ 4.800 de ani. Se crede ca faraonii au folosit pentru prima data cercul, o forma fara inceput si fara sfarsit, ca un simbol al eternitatii. Abia mai tarziu, in timpul Imperiului Roman, purtatul verighetelor a devenit un angajament public pentru a onora un contract de casatorie.


Verigheta din aur galben, www.royalbijuterii.ro, model Antonia, pret: 306 Euro (1347.38 lei, iar cu TVA pretul este 1670.75 lei)

Verigheta din aur galben, www.royalbijuterii.ro, model Aurora, pret: 346 Euro (1523.51 lei, iar cu TVA pretul este 1889.15 lei)


De ce purtam verigheta pe mana stanga

Primele verighete - sa le spunem inele de nunta - au fost realizate in Egiptul Antic acum peste 4800 de ani din bucati mici taiate din trestiile care cresteau in apropierea raului Nil. Romanii au modernizat curand aceasta idee dupa ce s-au gandit sa foloseasca fierul pentru inelele de nunta din cauza rezistentei mai mari.


Verighete din aur ieftine, rubinul.ro (Verighete din aur galben )

Verighete din aur ieftine, rubinul.ro (Verighete din aur galben )

Verighete din aur ieftine. www.bijuteriateilor.ro, pret: 2410 lei

Verighete din aur ieftine. www.bijuteriateilor.ro, pret: 2410 lei

Verigheta din aur galben, www.royalbijuterii.ro, model Atena, pret: 452 Euro (1990.25 lei, cu TVA pretul este 2467.91 lei)

Verigheta este purtata in mod obisnuit pe degetul inelar de la mana stanga, deoarece se spune ca o anumita vena - numita "vena amoris" - se intinde direct de la acel deget si pana la inima. Egiptenii credeau ca inelele sunt corelate , au legaturi directe cu lumea supranaturala. Ei mai credeau ca cercul era simbolul pentru ideea de "eternitate" - un simbol adecvat si pentru iubirea eterna dintre doi oameni.


Verighete din aur ieftine. www.trasergold.ro, model PP 0556, pret: 2310 lei (aur galben)

Verighete din aur ieftine. www.degeorgia.ro, pret: 2406 lei (aur galben si alb)

Istoria ne spune ca doar femeile erau acelea care primeau inele de nunta. Romanii credeau ca daca o femeie accepta un inel de nunta, acest lucru insemna incheierea legala a unui contract. In zilele noastre, atat barbatii, cat si femeile poarta verighete pe care si le pun pe degete in ziua nuntii, ca simbol al angajamentului lor.


Verighete din aur galben www.zehava.ro, model ROME, pret: 3750 lei

Verighete www.zehava.ro, model SHIRA, pret: 3250 lei

Tie ce model de verighete de aur ieftine ti-a placut? Si ce parere ai despre preturile verighetelor de aur?
Newsletter