Home Nunta Accesorii Nunta Verighete aur galben: modele si preturi

Verighete aur galben: modele si preturi

Verighete aur galben: modele si preturi
Florentina Ionescu
Marţi, 12.03.2013
Stim ca nu este deloc usor sa iei o decizie in ceea ce priveste achizitionarea unor verighete din aur galben, asa ca ne-am gandit sa iti prezentam in acest articol tot ce trebuie sa stii despre cumparatul verighetelor de nunta, care, la fel ca si voi, va vor fi alaturi la bine si la rau.


Verighete din aur galben, cu diamante. Zehava Jewelry, model BOND, pret: 6400 lei

Verigheta nu trebuie sa joace un rol secundar in comparatie cu inelul de logodna, in ciuda faptului ca aproape intotdeauna este cumparata ultima. De la alegerea metalului din care sunt confectionate verighetele, pana la marimea, gramajul si designul lor, care - nu uita! - trebuie sa se potriveasca cu stilul tau personal, exista multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa cumperi verighete de aur galben - aceste bijuterii extrem de importante, a caror semnificatie te va "urmari" toata viata.


Verighete din aur galben. www.bijuteriateilor.ro, model BT IO, pret: 4579 lei

Verighete din aur galben, www.verigheteamaris.ro

  Verighete din aur galben, www.verigheteamaris.ro


Prin urmare, fii atenta la urmatoarele ponturi pe care fiecare mireasa ar trebui sa le stie despre mana ei stanga - inclusiv cum sa cumpere inteligent verighete din aur galben.


Verighete din aur galben www.trasergold.ro, model PP 0556, pret: 2310 lei

 


Verighete din aur galben, Traser Gold,
model PP 0559, pret: 1836 lei

Verighete din aur galben, Traser Gold,
model Gold FN 0741, pret: 1017 lei

 

Verigheta chiar trebuie sa se potriveasca perfect cu inelul de logodna?

Potrivit expertilor in modele de verighete din aur galben, daca o mireasa planuieste sa poarte ambele inele pe acelasi deget, atunci ar trebui sa existe o potrivire intre cele doua bijuterii astfel incat sa arate ca si cum locul lor ar fi unul langa celalalt. Dar chiar si asa, multe mirese aleg sa poarte verigheta si inelul de logodna atat pe mana stanga, dar si pe mana dreapta. In acest caz, cele doua inele nu trebuie neaparat sa fie obiecte-pereche. Te sfatuim sa citesti si articolul nostru despre cum sa alegi verigheta in functie de inelul de logodna.


Verighete din aur galben  Diamond Boutique, model 2427 DG-UG, pret: 1024 Euro

Pot sa schimb ceva la verigheta, chiar si dupa cativa ani de la casatorie?

Intotdeauna este necesar sa faci o schimbare daca simti ca verigheta nu se mai potriveste stilului tau, sunt de parere expertii americani in verighete. In pofida acestui lucru, verigheta de nunta nu este inelul care necesita o schimbare sau o modernizare, ci, poate, inelul de logodna.


Verighete din aur galben, model Keto,
www.bijuteriilarosa.ro, pret: 2900 lei

Verighete din aur galben, model LRX333,
www.bijuteriilarosa.ro, pret: 2100 lei

In raportul inel de logodna - verigheta, femeile isi doresc fie sa repozitioneze piatra centrala pe un inel ceva mai mare, fie sa modifice dimensiunea diamantului lor, trecand de la unul mai mic la unul mai mare si tinand cont de preturile verighetelor de aur galben.


Verighete din aur galben www.bijuteriateilor.ro, model BT LRT 269, pret: 2892 lei

 

Ce contributie ar trebui sa aiba mireasa in alegerea verighetei sotului?

Miresele ar trebui sa se astepte sa li se ceara o mai mare implicare in alegerea verighetei pentru partenerul lor, dar, in aceeasi masura, barbatii vor sa simta ca au optiuni. La fel ca atunci cand au cumparat inelul de logodna gandindu-se ca mireasa il va purta pentru totdeauna, asa vor face si in acest caz, gandindu-se la ei insisi cand vor alege modelul preferat in functie de preturile verighetelor de aur galben. In plus, in zilele noastre exista o multime de stiluri pentru barbati, asa ca va exista mereu un model de verighete din aur galben asupra caruia mireasa si mirele sa se puna de acord.


Verighete din aur galben  www.bijuteriilarosa.ro, model Millenium, pret: 3200 lei

 

Importanta metalului din care sunt confectionate verighetele

Atunci cand vei merge la magazinele de specialitate, bijutierii iti vor prezenta diverse modele de verighete din aur galben, aur alb, argint, titan sau platina. Modelele sunt diferite si nu este exclus ca amandoi sa fiti usor confuzi cu privire la alegerea unui model de verighete. De aceea este extrem de important sa te decizi inca inainte de a pleca de acasa daca veti opta pentru verighete din aur galben sau din alt metal.


Verighete din aur galben  www.bijuteriateilor.ro, model KHALID, pret: 1687 lei

Verighete din aur galben  Diamond Boutique, model G2506 DG-UG, pret: 752 Euro

 

Semnificatia verighetelor

Verigheta reprezinta un cerc fara de inceput si fara sfarsit. Ea este considerata simbolul perfect al uniunii dintre doua persoane care se iubesc. Asa ca nu este de mirare ca miresele si mirii fac schimb de verighete din aur galben sau din alt metal in ziua nuntii lor.


Verighete din aur galben, Zehava Jewelry, model MIRYAM, pret: 5500 lei

Cea mai veche atestare documentara a unui schimb de inele de nunta vine din Egiptul antic, acum aproximativ 4.800 de ani. Se crede ca faraonii au folosit pentru prima data cercul, o forma fara inceput si fara sfarsit, ca un simbol al eternitatii.

Abia mai tarziu, in timpul Imperiului Roman, purtatul verighetelor a devenit un angajament public pentru a onora un contract de casatorie. In cele mai vechi timpuri, verighetele erau facute din fier simplu. In zilele noastre, au devenit la moda modelele de verighete din aur galben, din aur alb sau platina, dar si modelele incrustate cu pietre pretioase.


Verighete aur galben cu diamante negre,
DeGeorgia, pret 9433 lei

Verighete aur galben, model E 308,
Traser Gold, pret: 1980 lei

 

Alege modelul preferat de verighete din aur galben, in functie de preturi, apoi spune-ne ce model ti se potriveste!

 

Newsletter