Home Nunta Accesorii Nunta Modele de verighete din aur pentru toate gusturile

Modele de verighete din aur pentru toate gusturile

Modele de verighete din aur pentru toate gusturile
Gabriela Popa
Marţi, 31.07.2012

Verighetele simbolizeaza legatura cununiei si trebuie sa va reprezinte si sa va placa la fel de mult cu trecerea anilor. Daca veti opta pentru verighete din aur galben atunci trebuie sa va ganditi la culoarea aurului, ce poate avea diferite nuante, in functie de compozitie, apoi la design. Verighetele de aur galben sunt o optiune traditionala in comparatie cu cele din aur alb, desi la nivelul aspectului, pot fi la fel de originale si spectaculoase.

Iata o selectie de verighete din aur pentru ca momentul deciziei importante sa fie unul reusit!

Verighete din aur clasice

Verighetele din aur traditionale sunt perfecte pentru un cuplu conservator, care apreciaza aceste bijuterii pentru simbolul lor si se simt legati de aspectul pe care il aveau acestea chiar pe vremea parintilor si bunicilor. Totusi, verighetele din aur clasice pot avea si unele detalii fine, cu aspect modern, care le dau acel aer de secol XXI. Puteti alege un model de verigheta din aur cu o textura mata, scoasa in evidenta de un detaliu elegant, precum conturul fin, din aur stralucitor.

Daca vreti sa optati pentru detalii ce ies mai bine in evidenta, dar se pastreaza in liniile unui design clasic, atunci va propunem un model simplu si elegant dublat de un contur din aur lucios care se regaseste si in elementul central din mijloc. Acest detaliu subtil evidentiaza circularitatea verighetelor si, implicit, a iubirii, intr-un mod rafinat, prin contrastul dintre cele doua nuante pe care le capata aurul prelucrat.

Verighete clasice
Verighete aur clasice
 www.coriolan.ro Pret: 1350 – 1750 RON
 www.coriolan.ro Pret:1032 lei

Verighete din aur cu striatii

Verighetele din aur cu striatii sunt ideale pentru un cuplu care apreciaza un stil sofisticat si doresc ca verighetele lor sa se remarce prin culoare, contraste si design. Fie ca veti dori ca verighetele din aur sa fie de culoare deschisa sau o nuanta care tinde spre aramiu, trebuie sa stiti ca verighetele din aur galben aduc o casnicie luminoasa si bogata prin asocierea lor cu soarele.

Puteti alege un model cu striatii fluide care sa iasa in evidenta prin liniile fine, stralucitoare sau puteti opta pentru un model cu striatii simetrice, mai compacte. In cel de-al doilea caz, desi modelul prezinta un aspect masculin, verigheta miresei este infrumusetata de un diamant finut, prin care isi redobandeste feminitatea.

Verighete aur cu striatii
Verighete aur cu striatii
 www.doremavix.ro Pret: 2805 lei
 verighete-quartz.ro Pret: 2145


Verighete din aur galben moderne

Verighetele din aur galben nonconformiste sunt perfecte pentru acel cuplu modern care se remarca prin deschiderea catre nou si care doreste sa iasa in evidenta. Bineinteles, pentru a corespunde exigentelor unui cuplu nonconformist, verighetele din aur vor fi de fapt un melanj intre metale.

Daca intotdeauna preferati sa va feriti de variantele comune, atunci ganditi-va la acest aspect si cand veti alege verighetele din aur galben. Puteti cumpara chiar un model in care combinatia sa fie intre trei tipuri de aur, cel galben - prelucrat in doua modalitati diferite si cel alb. Daca totusi preferati o varianta mai cuminte, alegeti verighetele din aur mat, prelucrate manual si accesorizate cu o linie circulara din aur alb, ce strabate mijlocul bijuteriei.

 Verighete aur moderne Verighete aur moderne
 www.roxandy.ro Pret: 1755 lei
 www.bijuteriilarosa.ro Pret: 3700 lei


Verighetele din aur galben cu diamante

Verighetele din aur cu diamante sunt potrivite pentru un cuplu rafinat care isi doreste ca bijuteriile ce le simbolizeaza iubirea sa fie la fel de stilate ca ei. Aici mirele si mireasa au de ales intre mai multe optiuni, in functie de opulenta pe care doresc sa o afiseze si, bineinteles, in functie de buget. Daca mireasa doreste o verigheta din aur mai discreta atunci poate opta pentru varianta cu un singur diamant central, mai ales daca verigheta este mai groasa si prezinta si alte ornamente.

Un model foarte elegant este verigheta din aur galben pur, stralucitor, care prezinta un sirag de 5 diamante discrete, ce confera o distinctie aparte acestei bijuterii. O varianta pentru un buget mai mare, dar care isi merita investitia, prin eleganta pe care o ofera purtatoarei, este verigheta de aur cu diamante de jur imprejurul circumferintei.

 Verighete din aur cu diamant Verighete aur diamant
 www.valmand.ro Pret: 2280
  www.bijuteriilarosa.ro Pret: 2150
 Verighete aur cinci diamante Verighete aur cu lant de diamante
 www.valmand.ro Pret: 2900
 www.valmand.ro Pret: 4580
 

Care sunt modelele de verighete din aur galben pe care le preferati din aceasta selectie?


Newsletter