Home Nunta Accesorii Nunta Ce genti din piele naturala pot fi purtate in cadrul unei nunti?

Ce genti din piele naturala pot fi purtate in cadrul unei nunti?

Ce genti din piele naturala pot fi purtate in cadrul unei nunti?
Corina Naftanaila
Marţi, 26.05.2020
Pare ca, atunci cand vine vorba de o nunta, femeile sunt mai preocupate ca niciodata de compunerea tinutei perfecte si implicit de filtrarea si alegerea tipului de coafura, dar si de alegerea machiajului in tendinte. Atunci cand vine vorba de participarea la o nunta, accesoriile sunt de baza - fara de ele tinuta invitatei va parea incompleta.

Bijuteriile, este adevarat, duc pe podium tabloul tinutei purtatoarei, insa gentile il finalizeaza, dandu-i acea nota de bun gust. Fie ca vorbim de nunta sa de o zi banala, geanta este accesoriul de care femeile nu se despart, accesoriu ce pare ca le furnizeaza o mai mare incredere in sine. Pana cand totul va reveni la normal, implicit ordonantele de urgenta vor fi revedicate, un top al gentilor de piele naturala ce pot fi purtate in cadrul unei nunti le mai poate tine pe cele interesante la curent cu ceea ce se mai poarta.

Culoarea rochiei si culoarea gentii - in antiteza sau nu?

Asortatul pieselor ce vor compune o tinuta le-a dat mereu batai de cap femeilor. Moda mereu a venit cu recomandari ce au trecut de la extrema la alta atunci cand a vorba vorba de asortat. Unele femei au fost la curent cu noile schimbari, altele nu, dand deseori gres in ceea ce priveste asortatul pieselor.

Potrivit expertilor in fashion, purtarea pieselor de aceeasi culoare nu mai reprezinta o optiune chic, la moda, exceptie facand doar cateva combinatii ce au aratat fantastic mereu. O pata prea mare, prea evidenta de culoare dauneaza tabloului tinutei, mai ales in cadrul unei nunti. Asta inseamna ca antiteza dintre nuante este promovata in ceea ce priveste rochia, articolul vestimentar standard purtat in cadrul unei nunti si geanta, accesoriul de baza.

 geanta pentru nunta

Geanta rosie - o pata de culoare intr-un tablou monoton

Geantile rosii eu facut furori de-a lungul timpului. Vorbim de un accesoriu a carui culoare poate scoate din anonimat orice fel de tinuta. Femeile ce prefera imbracamintea mai simpla, insa la moda si isi doresc sa o scoata totusi in evidenta pot opta cu incredere pentru o geanta rosie.

Culoare atemporala, rosul, chiar si in ceea ce priveste gentile, reprezinta eticheta pasiunii pure, a feminismului suprem. Din cauza pandemiei actuale, shopping-ul fizic a trecut in stand by. Insa online-ul compenseaza dorinta femeilor de a-si achizitiona accesorii in tendinte. Zevo este un reper in acest sens. Vorbim de un magazin online cu genti din piele naturala, dar si un brand cu o mare autoritate pe piata de profil. In cadrul sau se regasesc o multitudine de genti rosii. Modele sunt prezentate pe o paleta vasta, insa unul dintre ele iese categoric in evidenta. Vorbim de geanta rosie din piele naturala cu model in V, intitulata Margot. De o eleganta iesita din comun, aceasta geanta poate acompania cu brio tinutele din cadrul nuntilor.

Nonconformismul isi are sau nu loc in cadrul unei nunti?

Cu siguranta multe femei s-au saturat sa se plieze pe tiparul clasic al tinutelor ce pot fi purtate in cadrul unei nunti. Si diferite case de moda, branduri cu autoritate incurajeaza nonconformismul in ceea ce priveste tinutele potrivite pentru o nunta.

Acelasi lucru se poate spune si despre genti. O geanta atipica pentru unii, dar divina pentru altii poate reprezenta ultima piesa din puzzle-ul tinutei perfecte din cadrul unui astfel de eveniment. Zevo, raiul gentilor din piele naturala, vine cu propuneri si din acest punct de vedere. Putem aminti aici de geanta bordo glitter ce poate fi folosita in acelasi timp ca si rucsac. La o tinuta compusa cu atentie, intocmai cum noile tendinte recomanda, acest tip de geanta se poate potrivi de minune. Bineinteles, acest model este disponibil pe mai multe culori, scopul fiind acela de a satisface orice fel de exigenta a purtatoarelor.

Zevo - pentru tinute de vis si nunti de poveste!

Magazinul online Zevo este o sursa infinita de genti din piele naturala. Totalitatea modelelor disponibile oscileaza de la un stil la altul, practic de la o extrema la alta in ceea ce priveste gusturile femeilor. Paleta de culori pe care toate modelele disponibile se prezinta este un vasta, in concordanta cu ceea ce se poarta in acest an.

Pentru si mai multe detalii, dar si pentru a face achizitii emblematice pentru a crea tablouri perfecte pentru o nunta, cele interesate sunt invitate sa acceseze zevo.ro.

Newsletter