Home Moda Tendintele Modei Cele mai frumoase rochii din 2007!

Cele mai frumoase rochii din 2007!

Cele mai frumoase rochii din 2007!
Andreea Catrina
Miercuri, 16.07.2008


   Care sunt detaliile care creeaza rochia de perfecta? Atat de multe: trebuie sa fie sexy fara sa fie vulgara. Trebuie sa fie aproape "trendy" dar sa se poata incadra simultan la "clasice". Trebuie sa iti taie respiratia la propriu si la figurat. Am ales cateva rochii despre care s-a scris mult in 2007. Cateva rochii care au taiat respiratia unora si care au incantat privirile altora. Inspira-te de la cele mai frumoase, inspira-te din rochiile marilor creatori!

  1. Lady in red

   Anii '40 au fost sursa de inspiratie pentru moda din 2007 - ceea ce a insemnat o abundenta de ruj rosu si tus de ochi. Rosul stacojiu si rubiniul au devenit culori cheie pentru covorul rosu, fara insa a se confunda cu acesta.

  2. Explozie de culoare

   2007 a fost anul in care pastelurile au fost lasate in culise, inlocuite fiind de nuantele intense ale pietrelor pretioase. Roz ciclam, albastru intens, galben electric, toate au ajutat la crearea unor tinute memorabile.

  3. Heavy metal

   Anul a inceput si s-a sfarsit cu celebritati stralucind in nuante metalice - luciul rece, aproape futurist atragandu-le pe cele indraznete (Sharon Stone, Cate Blanchett si Rosamund Pike). Incrustata cu cristale, rochia Dolce & Gabbana a lui Rosario Dawson a fost una dintre cele mai admirate creatii de pe covorul rosu de la Cannes.

  4. Spectaculoase   Anul trecut "more was more" - trene lungi, falduri generoase, volane peste volane, hectare de sifon si kilometri de dantela.
Newsletter