Home Mireasa Machiaj mireasa 5 tendinte de machiaj pentru sezonul toamna/iarna 2019

5 tendinte de machiaj pentru sezonul toamna/iarna 2019

5 tendinte de machiaj pentru sezonul toamna/iarna 2019
Karena.ro
Joi, 25.10.2018
Sezonul toamna/iarna 2019 aduce in prim-plan tendinte noi in materie de makeup si beauty. Designerii ne propun o atitudine de tip totul sau nimic, mizand fie pe look-uri extrem de naturale, fie pe un machiaj spectaculos, cu buze rosii, gene astronomic de lungi si farduri in culori explozive.
Regasim in trendurile propuse de designeri cate ceva pe placul fiecareia dintre noi, deci nu ne va fi greu sa adoptam cateva dintre noile tendinte si sa le integram natural in stilul nostru propriu. Iata care sunt cele mai interesante tendinte in machiaj in aceasta toamna:

Obrajii imbujorati

Pentru ca se poarta foarte mult look-urile naturale, designerii au folosesc adeseori nuante pale pentru a sublinia trasaturile modelelor si a le aduce un pic de culoare pe chip. Blush-ul in nuante de piersica si roz pal nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de machiaj. Acesta poate fi folosit doar pentru a sublinia discret pometii si a da aspectul de obraji imbujorati unui ten luminos si uniform. De asemenea, il poti aplica si pe arcada, pentru a-ti ilumina privirea si a capata un look fresh. Alege blush-uri mate, fara particule stralucitoare, pentru a lasa impresia autentica a unui chip natural si proaspat.

tendinte de machiaj

Contouring discret

Daca anul trecut tehnica de contouring a chipului a facut senzatie pe podiumurile de moda, anul acesta se poarta un machiaj mult mai subtil, in care conturarea este abia perceptibila si foarte discreta. Se pune mai mult accent pe sculptarea pometilor si mai putin pe schimbarea aspectului fizionomiei cu ajutorul umbrelor si culorilor. Pentru a-ti face un contouring ca la carte ai nevoie, in primul rand, de produse de makeup de calitate pe care le gasestiaici , care sa fie usor de aplicat, de intins si estompat, pentru a crea acel look natural, in care machiajul este invizibil. Alege nuante de bej, piersica sau roz care sa iti complimenteze culoarea tenului si sa se armonizeze cu machiajul tau de zi, astfel incat sa nu para ca te-ai straduit foarte mult.

Tenul de portelan

Makeup artistii au trecut de la chipul bronzat, intens luminat cu ajutorul highlight-erului, la un ten de portelan, perfect mat, pe care il obtin prin aplicarea unui fond de ten in nuante pale si pudra translucida care sa estompeze orice luciu al chipului. Monotonia aspectului de ten palid este sparta prin aplicarea din belsug a unei mascara cu efect de alungire si volum si a unui eyeliner, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, pentru a crea un aspect dramatic al privirii.

Fardul in culori electrizante

Fardul albastru electric, galben, violet, portocaliu, rosu sau verde este adeseori folosit pentru a crea un look spectaculos, ideal pentru o iesire in oras. Pe podiumurile de moda, fardul colorat este folosit in special pe pleoapa superioara, iar restul machiajului este minimalist. Buzele sunt bine hidratate, dar au nuante naturale, mascara este folosit intr-un singur strat sau deloc, iar eyelinerul lipseste cu desavarsire, In schimb, tenul este perfect mat, iar fardul nu este folosit in nuante diferite, pentru a crea un efect de degrade, ci este aplicat cu generozitate, ntr-o singura nuanta, doar pe pleoapa superioara.

Un cat-eye dramatic

Machiajul de tip cat-eye este ideal pentru a-ti pune ochii in evidenta si a crea un look seducator. Anul acesta insa, acest machiaj este dus la extrem si dramatizat pentru a crea un look cu influente gotice si o imagine de femeie puternica, care detine controlul. Machiajul cat-eye nu se mai foloseste doar de un eyeliner aplicat cu generozitate, ci incepem sa vedem si versiuni colorate ale acestui machiaj, cu nuante electrice de verde, kaki sau albastru, farduri cu particule de sclipici sau strasuri aplicate pe ochi.

Care dintre aceste trenduri crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine? Pe care dintre ele nu le-ai incerca niciodata?

Surs foto: Shutterstock/Copyright:ldutko

Newsletter