Home Mireasa Bijuterii Mireasa Inele cu pietre: modele din aur galben si aur alb

Inele cu pietre: modele din aur galben si aur alb

Inele cu pietre: modele din aur galben si aur alb
Florentina Ionescu
Luni, 18.03.2013
Pentru unele mirese, un inel de logodna traditional, cu un singur diamant, este cu siguranta modalitatea perfecta de a merge mai departe cu logodna. Dar daca esti in cautarea unui simbol al angajamentului tau care sa fie cu adevarat deosebit si remarcat de cei din jurul tau, de ce sa nu cauti printre ofertele de inele cu pietre pretioase si cele de inele cu pietre semipretioase? Noi iti vom prezenta in acest articol atat modele de inele din aur galben, cat si din aur alb pentru ca tu sa iti alegi mai usor preferatul.

La fel ca si in moda, trendurile in materie de bijuterii (forme unice, pietre colorate, metale noi) vin si pleaca. Daca iti doresti un inel de logodna pe care sa il iubesti la fel de mult si dupa 10 ani de la cererea in casatorie, opteaza pentru inele cu pietre semipretioase sau inele cu pietre pretioase.


Inel aur alb cu safir orange, DeGeorgia, cod R1131, pret: 648 lei

Inel aur alb cu safir oval, DeGeorgia, cod R775, pret: 1255 lei

In utilizarea din zilele noastre, pietre pretioase sunt considerate diamantul, rubinul, safirul si smaraldul, iar celelalte pietre sunt catalogate ca semipretioase. Aceasta este o distinctie nestiintifica si reflecta in special raritatea nestematelor si duritatea lor. Mai jos iti vom prezenta inele din diverse metale - atat inele din aur galben cu pietre, cat si inele din aur alb cu pietre.


Inel de logodna aur alb si galben, model Adina, Royal Bijuterii, pret: 689 Euro

Inel de logodna aur alb si galben, model Angela, Royal Bijuterii, pret: 590 Euro

Inele cu pietre pretioase, verzi inspirate de moda "Green"

Adopta stilul "green" in acest sezon si etaleaza-ti pe degetul de la mana stanga un inel cu smarald sau cu turmalina verde. Toata lumea iti va admira pretioasa bijuterie verde, de inspiratie ecologista. (*Turmalina este un mineral din silicati naturali de sodiu, calciu, magneziu si aluminiu cu bor, cristalizati si frumos colorati, folosit ca piatra semipretioasa.)


Inel aur alb cu safir rosu, DeGeorgia, cod R946, pret:  2734 lei

Inel aur alb cu smarald,DeGeorgia, cod R811, pret: 2594 lei

Inele cu pietre pretioase rosii

Nu iti doresti un diamant pe degetul inelar? Atunci flutura-le tuturor pe sub nas un inel de logoda cu rubin rosu, fie cu o piatra de granat de culoare rubinie sau un inel cu turmalina rosie ca focul. Chiar daca a trecut Sfantul Valentin, piatra rosie de pe inelul de logodna te va scoate din anonimat. (*Granatul este un silicat natural de calciu, de magneziu, de fier, de mangan, de aluminiu sau de crom intrebuintat, in stare pura [de culoare rosie] ca piatra semipretioasa.)

Inele inele cu pietre pretioase roz

Daca iti plac culorile care iti inspira optimismul, poti alege un inel cu piatra pretioasa sau semipretioasa roz.

Sugereaza-i iubitului tau sa iti cumpere un inel de logodna cu diamant roz, cu un safir roz sau cu turmalina roz si cu siguranta vei simti ca locul acestei bijuterii este pe degetul tau.


Inel aur alb cu safir roz si diamante, DeGeorgia, cod R1249, pret: 2898 lei

Inele de logodna cu pietre colorate

Daca vei purta un inel de logodna spectaculos incrustat cu pietre pretioase si al carui design include un safir, un rubin, un smarald, un tanzanit sau o turmalina, acest lucru va spune lumii intregi ca ai un simt dezvoltat in ceea ce priveste bijuteriile si trendurile din domeniu si totodata ca ai un stil independent, pe care ti-l dezvolti fara sa intampini vreun obstacol.


Inel aur alb cu diamante si aquamarin, DeGeorgia, cod R1253, pret: 9235 lei

Inel aur galben cu smarald, DeGeorgia, cod R941, pret: 894 lei

 


Inel aur galben cu diamant, www.zehava.ro, model AZR 002

Inele din aur galben si aur alb cu diamante, zehava.ro, modele R 598 Y/W

Deci, daca tu consideri ca diamantele traditionale pur si simplu "palesc" in comparatie cu celelalte pietre pretioase sau semipretioase care sunt disponibile in culori vii precum magenta, portocaliu scanteietor sau albastru cu o stralucire ca de piscina, atunci cumpara (sau doar admira) modelele de inele din aur galben cu pietre si modelele de inele din aur alb cu pietre. Poarta un inel de logodna cu o piatra colorata, iar acest accesoriu va adauga o combinatie atractiva de energie si stil pe degetul tau inelar.


Inel aur alb cu diamante, www.zehava.ro, model ZJR 86

Inel aur alb cu diamante, www.zehava.ro, model AZR 029

La ce trebuie sa fii atenta atunci cand cumperi inele cu pietre pretioase?

Elizabeth Paddock, expert in bijuterii al faimoasei companii Cartier, are cateva ponturi referitoare la aspectele pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand ne cumparam inelul de logodna. Pentru miresele care prefera in locul diamantului o piatra pretioasa sau semipretioasa colorata, expertul atrage atentia asupra unui aspect.


Inel de logodna aur alb si galben, model Irina, Royal Bijuterii, pret: 1272 Euro

Inel de logodna aur alb si galben, model Casandra, Royal Bijuterii, 1020 Euro

"Toate diamantele sunt gradate (n.r. incadrate intr-o categorie) in acelasi mod - prin intermediul celor patru "C" (cut, clarity, color, carat): slefuirea / taierea pietrei, claritatea, culoarea si numarul de carate. Cu toate acestea, pentru inelele cu pietre colorate, trasatura care este cruciala pentru determinarea valorii pietrei este culoarea, si nu claritatea ei. Culorile intense, pline de viata si stralucitoare vor costa mai mult decat pietrele in nuante palide, iar calitatea pietrelor pretioase va fi in mod egal distribuita in culoare", declara expertul Elizabeth Paddock intr-un interviu acordat revistei Brides.com.


Inel logodna aur galben si aur alb cu diamant, Bijuteria Teilor, model BTBAD086, pret: 2697 lei

Inel logodna aur galben cu diamant, Bijuteria Teilor, model BTBAD109, pret: 2221 lei

 


Inel de logodna din aur alb cu diamant, Diamond Boutique, model 618372, pret: 4735 lei

Inel de logodna din aur galben cu diamant, Diamond Boutique, model M22-161, pret: 2026 lei

 Inele cu pietre pretioase ca ale celebritatilor


glamour.com

Diamantele si pietrele pretioase colorate sunt mereu la moda, mai ales cand sunt purtate de celebritati care le readuc mereu in atentia publicului.

Cu siguranta iti amintesti de inelul de logodna pe care l-a primit Kate Middleton inainte de casatorie si care a starnit valuri de admiratie in luna noiembrie 2010, cand i l-a daruit iubitul ei. 

 

Inelul de logodna, cu un safir urias inconjurat de diamante, purtat candva si de Lady Diana, mama printului William, a reusit sa atraga camerele de filmat asupra degetului inelar de la mana lui Kate. Asa ca nu ai de ce sa te simti prost daca iti doresti un inel de logodna ca al unei vedete. 

Care este preferatul tau dintre aceste inele cu pietre pretioase pe care ti le-am prezentat?

Urmatorul articol
Sotiile de aur din zodiac
Newsletter