Home Mireasa Accesorii Mireasa Preturi pantofi de mireasa: modele pentru fiecare buget

Preturi pantofi de mireasa: modele pentru fiecare buget

Preturi pantofi de mireasa: modele pentru fiecare buget
Florentina Ionescu
Luni, 27.05.2013
Daca vrei sa iti cumperi o pereche de incaltaminte eleganta si deosebita pentru ziua in care vei pasi spre altar, dar esti ingrijorata de preturile pantofilor de mireasa, noi iti venim astazi in ajutor. Inarmeaza-te cu rabdare si priveste cu atentie cele peste 20 de perechi de pantofi din acest articol.


Preturi pantofi de mireasa: importanta bugetului

Nicio femeie nu ar trebui sa cheltuiasca o avere pe o pereche de pantofi de mireasa. In general, pantofii asortati cat mai fidel cu rochia de mireasa nu mai pot fi purtati si la alte tinute sau rochii de ocazie. Acest lucru se poate intampla extrem de rar, doar in situatii cu totul si cu totul exceptionale, asa ca trebuie sa stii ce te asteapta inainte de a pleca la shopping dupa perechea norocoasa in care vei pasi spre altar.


www.passionshoes.ro, model Carry Ivory, toc 8 cm, pret 360 lei

www.passionshoes.ro, model Eve Charm, toc 11 cm, pret 370 lei

Pantofii de mireasa reprezinta accesoriul suprem pe care trebuie sa mizezi in ziua nuntii si ocazia perfecta de a combina stilul petrecerii de nunta cu stilul tau personal. Dar, la fel ca si celelalte obiecte din categoria accesorii de mireasa, exista cateva lucruri importante pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a incepe cautarea modelului de pantofi de mireasa:

a) Pantofii pe care ii alegi pentru ziua nuntii tale trebuie sa reflecte stilul tau personal, decorul nuntii si sa se coordoneze intr-un mod armonios cu rochia de mireasa si cu culorile principale folosite la nunta si la tema acestui eveniment. Dar pe langa toate acestea, pantofii trebuie sa fie cat mai confortabili cu putinta.


Rosa Clara, model 61z06

Rosa Clara, model 61z09

b) Nu cumpara niste pantofi care nu sunt confortabili atunci cand ii probezi initial. Dupa mai bine de 12 ore de stat in picioare incaltata cu ei, acestia nu vor fi mai confortabili de atat, poti fii sigura de asta.

c) O rochie de mireasa mulata, foarte stransa pe corp, o rochie stil "I line" sau o rochie tip sirena tind sa aduca in centrul atentiei formele si rotunjimile tale, asa ca vei avea ocazia sa porti o pereche sexy de sandale cu barete si cu toc inalt sau o pereche cu varful decupat.


www.passionshoes.ro, model Mariel Gold (dansul miresei), pret 460 lei

www.passionshoes.ro, model Nona (dansul miresei), pret 440 lei

d) Rochiile de mireasa scurte sau lungi pana deasupra podelei sunt o ocazie foarte buna ca sa iti arati stilul personal cand vine vorba de pantofi. Daca esti o persoana indrazneata, incearca o pereche de pantofi colorati sau cu print. Iar daca stilul tau este putin influentat de moda retro, cauta in magazine o pereche de pantofi ascutiti cu varful decupat.

e) Rochia stil "A line" si rochia de tip printesa au un mare dezavantaj. Din cauza fustei extrem de voluminoase, pantofii tai nu vor fi vizibili pentru invitatii tai, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti purta o pereche care este extrem de speciala pentru tine. Daca rochia ta are detalii precum dantela, cristale sau perle aplicate, poate vei dori sa incorporezi acest look si in pantofii de mireasa, asa ca incepe cautarile!


www.passionshoes.ro, model Je t'aime, toc 5 cm, pret 300 lei

www.passionshoes.ro, model Moments Pearl, toc 7,5 cm, pret 340 lei

Bugetul alocat pentru pantofii de mireasa nu trebuie sa fie exagerat de mare, insa nici prea mic. Din fericire pentru tine, am impartit acest articol in trei sectiuni, ca sa iti fie mai usor sa identifici modele si preturi in care stii sigur ca te incadrezi: buget mic pentru pantofii de mireasa, buget mediu pentru pantofii de mireasa, buget mare pentru pantofii de mireasa.


Mango, pret: 59,99 Euro (264.92 lei)

Il Passo model 428, pret: 229 lei


Preturi pantofi de mireasa: modele pentru buget mic

Aici vei gasi modele si preturi pentru pantofi de mireasa pentru un buget mic. Preturile sunt cuprinse intre intre 100 si 299 lei.


Zara, toc 8 cm, pret: 169 lei (white)

Zara, toc 8 cm, pret: 169 lei (silver)

www.passionshoes.ro, model Wings Pearl, pret: 290 lei

www.passionshoes.ro, model Wings Sades, pret: 290 lei

Il Passo, model 433, toc 9 cm, pret: 229 lei

Dasha, model Lidia, toc 9 cm, pret: 245 lei


Preturi pantofi de mireasa: modele pentru buget mediu

Aici vei gasi modele si preturi pentru pantofi de mireasa pentru un buget mediu. Preturile sunt cuprinse intre 300 si 399 lei.


Il Passo, model 04612X804, toc 9 cm
Pret 399 lei

Il Passo, model 506, toc 11 cm platforma 1,5 cm
Pret 399 lei

www.passionshoes.ro, model Republic Bridal,
toc 9 cm, pret 370 lei

www.passionshoes.ro, model Two Ivoire,
toc 8 cm, pret 350 lei

Il Passo, model 378,
toc 11.5 cm, pret 399 lei

Il Passo, model 4973,
toc 13 cm, pret 369 lei


Preturi pantofi de mireasa: modele pentru buget mare

Aici vei gasi modele si preturi pentru pantofi de mireasa pentru un buget mare. Preturile sunt peste 400-500 lei. 


www.passionshoes.ro, model: Romantic Feel Ivory,toc 11,5 cm, pret: 420 lei

www.passionshoes.ro, model: Romantic Feel Brown Sugar, toc 11,5 cm, 420 lei

Il Passo, model 4107205, toc 13 cm, pret 479 lei

www.passionshoes.ro, model: Delicate Touch,
toc 11,5 cm, pret: 440 lei


  Acum, dupa ce ai vazut preturile pantofilor de mireasa si stii ce buget ai la dispozitie, ne-ai putea spune ce pereche de pantofi  ai alege sa porti in ziua nuntii?

Newsletter