Home Mireasa Accesorii Mireasa Accesoriul perfect: geanta de mireasa

Accesoriul perfect: geanta de mireasa

Accesoriul perfect: geanta de mireasa
Necunoscut
Joi, 08.05.2008


   Daca exista o zi cand vrei sa iesi din toate tiparele si sa arati super aceasta este ziua nuntii tale. Dar in acelasi vrei sa fii si practica in aceasta zi si sa faci alegerile cele mai bune. Probabil ai vrea sa porti la tine tot timpul cateva lucruri mai mult decat utile pentru a le avea la indemana in cazuri de urgenta. Gentile de mireasa sunt in acelasi timp practice si de efect pentru astfel de cazuri.
Gentile de mireasa se gasesc in toate formele si marimile, cu diferite modele si design-uri, si de asemenea cu destul spatiu de depozitare pentru a pastra cu tine acele mici si personale accesorii precum pudra, dermatograful, rujul, deodorantul, peria sau pieptenele, chei, servetele si poate chiar ceva bani. In timpul ceremoniei civile, a celei religioase si mai ales in timpul petrecerii de seara se fac intotdeauna poze in cadrul carora tu vei fi personajul principal. Geanta iti va permite sa porti cu tine acele produse care iti vor permite sa iti retusezi machiajul si sa ti-l pastrezi la fel de proaspat pe tot parcursul zilei.

  Tipuri de genti de mireasa:

   Gentile de mireasa sunt de obicei mici ca dimensiuni si usor de purtat. Pot fi confectionate din materiale precum satin sau matase si decorate cu paiete, margele, cristale, dantela, panglici, ciucurasi sau pietre pretioase.

   Exista trei tipuri de genti de mireasa: cele plic, cele fanteziste si cele structurate.

   Gentile plic sunt de obicei confectionate din matase sau satin, micute, si nu au manere sau barete. Dezavantajul lor e ca nu sunt foarte incapatoare si au mai mult un rol de design.

   Gentile fanteziste sunt de obicei accesorizate in mod elegant cu pietre pretioase, cristale sau margele. De cele mai multe ori au manere din metal sau din material, precum si o bretea optionala pentru a putea fi purtata pe umar.

   Gentile structurate au o baza stabila si sunt facute din satin, matase, nailon sau ploiester. De asemenea au manere din metal.

   Pune accentul pe rochia de mireasa:

   Geantile de mireasa sunt un important accesoriu pentru intreaga tinuta de nunta. Alege o geanta care sa puna in valoare rochia, bijuteriile alese precum si pantofii. Geanta ar trebui sa fie confectionata din acelasi material sau unul similar din care e facuta si rochia si sa aiba modele sau desgnuri similare. Daca rochia ta are dantela si perle albe atunci trebuie sa gasesti o geanta care sa prezinte aceleasi caracteristici.


   Alege o geanta care sa se potriveasca cu stilul si alura ta. Geanta trebuie sa fie usor de purtat si nu foarte mare. Nu vrei sa atragi prea mult atenti asupra ei. Geanta trebuie sa iasa in evidenta dar in acelasi timp sa se integreze in tinuta de nunta. Prin intermediul gentii se adauga un strop de eleganta fara a domina insa in pozele de la nunta.

Newsletter