Home Cuplu Psihologia cuplului Zodiile cele mai norocoase in dragoste in luna noiembrie

Zodiile cele mai norocoase in dragoste in luna noiembrie

Zodiile cele mai norocoase in dragoste in luna noiembrie
Karena.ro
Marţi, 25.10.2016
In noiembrie Soarele le face pentru doua zodii viata mai frumoasa. Cu atat mai mult cu cat Mercur a iesit din retrogradare si a intrat in cea de-a saptea casa, cea a Balantei, despre care se spune ca este caminul unde toate parteneriatele, fie ca este vorba de cele profesionale, de afaceri, se intalnesc si se devolta armonios. Asadar, astrele sunt binevoitoare pe plan amoros in aceasta luna cu doua dintre semnele pe care le guverneaza!
Haide sa aflam la ce sa se astepte fiecare zodie in luna octombrie, pe plan amoros.

Berbec

Pentru ca Mercur a iesit din retrogradare, si incapatanarea nativilor din Berbec se pare ca se estompeaza si comunicarea cu partenerii de viata va decurge armonios.
Luna aceasta vor renunta sa se mai contrazica si vor sti sa-si asculte coechipierul mai bine. In penultima zi din octombrie, vei avea o revelatie: partenerul/partenera de viata iti va arata cat de mult te iubeste, iar toate incertitudinile tale de pana acum se vor spulbera.

Leu

Noiembrie este luna in care Leul va fi cel mai fericit in dragoste, mai ales ca acest sentiment intens vine dupa doua luni de tatonari, in care nu erai sigura nici de sentimentele tale, dar nici de ale lui. Brusc esti pe aceeasi lungime cu persoana de care esti indragostita si iti vei dori sa faceti totul impreuna. Toate sarcinile de la serviciu ti se vor parea un fleac si abia astepti sa ajungi acasa, in bratele partenerului. Simti ca plutesti si stii ca ti-ai gasit sufletul pereche, alaturi de care planuiesti sa-ti petreci tot restul vietii.

Newsletter