Home Cuplu Psihologia cuplului Doua zodii isi vor gasi marea iubire in 2017

Doua zodii isi vor gasi marea iubire in 2017

Doua zodii isi vor gasi marea iubire in 2017
Alexa Galgau
Luni, 12.12.2016
Anul 2017 se anunta a fi unul deosebit de generos cu doua zodii, care isi vor gasi marea dragoste. Poate ca anul 2016 nu a fost unul excelent pentru ele, dar cum lucrurile intotdeauna se echilibreaza cumva in univers, anul acesta este randul lor sa aiba parte de mai multe impliniri, in special pe plan sentimental, unde a fost o adevarata „seceta" in ultima vreme.
Afla care sunt cele doua zodii norocoase care isi vor gasi marea iubire in 2017!

Zodiile care isi gasesc marea iubire in 2017 sunt:

 

Balanta

Aceasta zodie de aer are parte de un inceput fresh in 2017, care inca din prima zi ii va veni cu ceva nou. Persoanele nascute in aceasta zodie vor realiza in sfarsit ca este cazul sa se concentreze mai mult pe ele insele si vor incepe sa se iubeasca mai mult ca niciodata. Iar atunci cand exista iubire de sine, apare si marea dragoste, pentru ca numai daca tii la tine poti cu adevarat sa apreciezi o astfel de dragoste.

Asadar, Balanta incepe sa realizeze cat de important este sa se cunoasca mai bine si cat de mult cantareste acest aspect in relatiile cu ceilalti. Energia debordanta cu care paseste in anul 2017 va fi directionata in mare parte inspre sine, spre dezvoltarea personala pe care a tot amanat-o din diverse motive. 

 Totodata, de notat este si tranzitia lui Uranus catre a 7-a casa solara a Balantei, ceea ce inseamna ca persoanele nascute in aceasta zodie vor avea parte de noi cunostinte si noi relatii neasteptate. Aceasta nu inseamna ca va fi totul pe roze, pentru ca energia lui Uranus aduce de obicei in vietile noastre persoane neobisnuite, care nu sunt usor de inteles.

Citeste si: Zodia cea mai fericita din 2017
 
Insa pentru Balanta, acesta nu este neaparat un lucru negativ, deoarece are rabdarea necesara pentru a face fata chiar si celor mai dificili oameni in momentul in care considera ca acestia merita efortul. Asadar, este foarte posibil ca marea dragoste sa nu fie partenerul ideal la care visa Balanta de ani de zile, ci un om care sa reprezinte o provocare - cum se intampla de multe ori in adevarata iubire.

Tocmai aceasta este marea revelatie a Balantei in 2017: faptul ca reuseste sa se cunoasca pe sine mai bine inseamna ca devine si mult mai deschisa fata de ceilalti oameni. In loc sa caute exclusiv partenerul care i se pare ideal, Balanta va reusi sa accepte in sfarsit o provocare in relatie, al carei rezultat este marea dragoste.
  
 

Gemenii

O alta zodie care are o evolutie foarte interesanta in amor este zodia Gemeni. De obicei, persoanele nascute in aceasta zodie nu prea reusesc sa mentina relatiile pe termen lung, insa 2017 este plin de surprize la acest capitol. Gemenii vor avea parte de mai multa iubire decat in toti anii anteriori la un loc, iar horoscopul lor pe 2017 arata ca primele 9 luni ale noului an vor fi cele mai productive din acest punct de vedere, datorita faptului ca Jupiter va influenta viata sentimentala a nativilor pana in octombrie 2017, timp in care foarte multi Gemeni isi vor gasi marea iubire. De fapt, asemenea oportunitati in sfera amoroasa nu au mai avut persoanele nascute in aceasta zodie de aer de 12 ani!

La fel ca si Balantele, Gemenii vor gasi puterea de a face cateva schimbari importante la ei insisi, iar din acest motiv, vor fi capabili sa prinda oportunitatile atunci cand apar, in loc sa le rateze si sa regrete mai tarziu.


In primele luni ale lui 2017, Gemenii vor lua parte la foarte multe evenimente culturale si sociale, unde vor cunoaste persoane noi. Persoanele nascute in aceasta zodie vor avea grija sa arate mereu impecabil si vor avea o „aura" speciala in jurul lor, astfel ca foarte multi oameni vor fi atrasi de ele ca de un magnet. Insa nici macar acesta nu este cel mai mare atu al Gemenilor, deoarece reusesc sa impresioneze cu adevarat atunci cand incep sa vorbeasca. Gandirea lor adesea sclipitoare este cel mai sexy accesoriu, iar in 2017 nu va trece deloc neobservata aceasta calitate a nativilor.

Totodata, in 2017 Gemenii vor reintalni prieteni si vechi iubiri din trecut, iar de data aceasta - cine stie? - este foarte posibil ca una dintre scanteile din trecut sa se transforme in flacara si sa devina marea iubire.

Aceste doua zodii au sanse foarte mari sa isi gaseasca marea iubire in 2017, nu doar datorita sansei, ci si pentru ca reusesc sa schimbe ceva la ele insele. 

 

Newsletter