Home Cuplu Psihologia cuplului Cum te va trata un barbat in functie de zodie

Cum te va trata un barbat in functie de zodie

Cum te va trata un barbat in functie de zodie
Ioana Marinescu
Joi, 20.07.2023

Nu ai cum sa stii dinainte cum va decurge relatia cu un barbat, dar astrologia te poate ajuta sa iti faci o idee. Afla cum te va trata partenerul tau in functie de zodie.

 

Berbec

Barbatul Berbec este plin de pasiune si energia lui este contagioasa. Cand un Berbec te place, nu se va sfii sa iti arate asta. Ei sunt directi, deci nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu semnalele mixte. In relatie te va proteja si iti va oferi toata atentia, pentru ca daca ramane alaturi, o face pentru ca este fascinat de tine si nu va se va sfii sa arate asta.

Taur

Taurul este semnul stabilitatii si al confortului. Un barbat nascut in aceasta zodie te va trata cu multa delicatete si va avea grija sa te simti mereu in siguranta si confortabil. El este dedicat, iar atunci cand se indragosteste, se indragosteste profund.

Gemeni

Barbatul Gemeni este foarte sociabil si plin de viata. El adora conversatiile stimulante si te va trata intotdeauna cu respect. Totusi, fiind un semn de aer, poate fi uneori greu de cucerit.

Rac

Barbatul Rac este sensibil si empatic. Daca esti intr-o relatie cu acest nativ, te va trata cu multa dragoste si intelegere. El va fi mereu acolo pentru tine, in bune si in rele.

Leu

Barbatul Leu este generos si loial. El te va trata ca pe o regina si va face tot posibilul sa te simti apreciata si iubita. Cu toate acestea, el are nevoie de multa atentie si admiratie in schimb.

Fecioara

Barbatul Fecioara este practic si organizat, iar in relatie te va trata cu respect si va face tot posibilul sa te ajute atunci cand ai nevoie. Poate fi uneori prea critic, dar o face intotdeauna cu cele mai bune intentii in minte.

Balanta

Barbatul Balanta este diplomat si iubitor de frumos. El te va trata cu multa afectiune si va face tot posibilul sa pastreze echilibrul in relatia voastra.

Scorpion

Scorpionul este un semn intens si pasional, iar intr-o relatie se va implica 100%. Te va iubi cu o intensitate care te poate coplesi uneori, dar niciodata nu te vei indoi de sentimentele sale.

Sagetator

Barbatul Sagetator este aventuros si optimist, iar intr-o relatie te va trata cu entuziasm si bunatate. Are un spirit liber si nonconformist, asa ca incearca sa nu ii ameninti libertatea, iar lucrurile vor decurge ca in poveste.

Capricorn

Capricornul este un semn de pamant, cunoscut pentru seriozitate si ambiie. In relatie, te va trata cu respect si loialitate, dar va avea asteptari mari de la tine in schimb.

Varsator

Barbatul Varsator este nonconformist si iubitor de libertate. El te va trata cu respect si te va aprecia pentru unicitatea ta. Cu toate acestea, poate fi uneori greu de inteles.

Pesti

Un barbat Pesti este sensibil si visator. El te va iubi cu o profunzime care poate sa te surprinda, si te va trata cu multa blandete si afectiune.

Fiecare nativ are caracteristicile sale unice si fiecare barbat te va trata intr-un mod unic in functie de zodia lui.

Newsletter