Home Cuplu Psihologia cuplului Cele mai puternice femei din zodiac

Cele mai puternice femei din zodiac

Cele mai puternice femei din zodiac
Ioana Marinescu
Marţi, 10.01.2023

Puterea nu sta in capacitatea de a ridica obiecte grele, ci in abilitatea de a trece peste orice obstacol si a nu te lasa manipulat. Afla care sunt femeile din zodiac pe care nimeni nu le joaca pe degete.

 

Scorpion

Femeia Scorpion este manipulatoare de multe ori si vrea intotdeauna ca lucrurile sa iasa asa cum isi doreste. Nu prea tine cont de dorintele si asteptarile celorlalti si reuseste sa miste intotdeauna lucrurile in favoarea ei. Nu ii plac regulile si in relatii nu este niciodata gata sa faca compromisuri. Aceasta femeie va domina intotdeauna intr-un cuplu, iar barbatii o vor evita de multe ori din aceasta cauza. Nativa Scorpion are, insa, foarte multe calitati, iar jumatatea ei va trece peste micile defecte, pentru a o avea alaturi.

Taur

Nativa Taur este calda si plina de afectiune, dar nu interpreta asta ca semn de slabiciune. Este foarte incapatanata, cand vine vorba de lucrurile care conteaza pentru ea, si nu face niciodata ce nu isi doreste. Nu ai nicio sansa sa joci pe degete o astfel de femeie si nici ea nu va recurge la astfel de tehnici, doar ca va ramane la principiile ei in orice situatie. Femeia Taur nu este foarte diplomata, cuvintele ei taie, uneori, in carne vie, asa ca ai mare grija cum pui problema, cand vrei sa o convingi de ceva, daca nu vrei sa fii ranit.

Capricorn

Femeia Capricorn nu se lasa manipulata sau intimidata. Este foarte curajoasa, constienta de potentialul ei si nu ii este teama sa isi spuna punctul de vedere si sa isi apere principiile. Isi da imediat seama cand cineva incearca sa o joace pe degete si deseori are un raspuns taios pentru asta.
Aceasta nativa este foarte ambitioasa si desi nu face compromisuri, este loiala. Daca ii intri in suflet, te va pune deseori pe primul loc, asa ca nu ai de ce sa incerci sa o controlezi.

Berbec

Nativa Berbec poate parea pasiva si detasata, dar adevarul este ca nu scapa din vedere nicio miscare. Identifica imediat tehnicile de manipulare si te joaca pe degete fara sa iti dai seama. Se implica 100% intr-o relatie, dar daca nu te simte in acelasi ritm cu ea, renunta la tine fara regrete sau daca iti ramane aproape, o va face ca sa se razbune.

Leu

Nativa Leu este fermecatoare! Ii place sa fie in centrul atentiei, sa conduca si sa fie cea care ia deciziile. Deseori poate parea aroganta si incapatanata, dar calitatile ei cantaresc deseori mai mult decat aceste defecte, iar barbatii ii cauta compania cu orice pret. Desi poate parea vulnerabila deseori, nu te gandi ca poti manipula o femeie nascuta in aceasta zodie. Iti poate face jocul pentru o perioada, doar ca sa iti arate cum stau lucrurile de fapt cand iti este lumea mai degraba!

Newsletter