Home Cuplu Psihologia cuplului Cele mai mincinoase femei din zodiac

Cele mai mincinoase femei din zodiac

Cele mai mincinoase femei din zodiac
Ioana Marinescu
Joi, 08.06.2023

Minciuna face parte din viata noastra, dar unele femei nu pot trai fara ea. Afla care sunt cele mai mincinoase native din zodiac.

 

Scorpion

Femeia Scorpion este foarte inteligenta si nu suporta sa piarda sau sa faca lucrurile altfel decat isi doreste. Din acest motiv, nu se da in laturi de la nimic, iar minciuna este un mic efort pe care il face fara regrete. Putine zodii sunt la fel de pricepute la a schimba realitatea, dar spre deosebire de alte femei, aceasta nativa nu este prinsa niciodata. Reuseste sa se victimizeze, cand este cazul, sa puna piciorul in prag, sa para cand vulnerabila, cand cea mai puternica persoana din Univers. Cand isi propune ceva, nimic nu ii sta in cale, iar cei din jurul ei nu au nicio sansa.

Gemeni

O alta maestra a minciunilor este natia Gemeni, care schimba realitatea mai mult din distractie, decat din ambitie. Pentru ea, rutina este este ucigatoare, asa ca face orice pentru a avea pare de putina drama si a-si condimenta existenta. Nu inseamna, insa, ca minciunile ei sunt nevinovate si deseori va avea de tras din cauza lor. Nefiind o persoana manipulatoare, nu va sti mereu sa isi ascunda minciunilor si va fi prinsa deseori.

Pesti

Nativa Pesti pare cea mai blanda si mai sincera din Univers, dar ascunde o latura intunecata. Fiind constienta de aparente, nu ezita sa foloseasca naivitatea oamenilor pentru a-si atinge scopul. Este mult mai intuitiva decat alte zodii si tine minte foarte bine orice minciuna spune. Nu prea ai cum sa o prinzi, asa ca nativa Pesti va fi considerata intotdeauna sincera si sensibila, desi este una dintre cele mai alunecoase zodii.

Balanta

La fel de priceputa la minciuni si manipulare este nativa Balanta. Fermecatoare si amuzanta, scapa de fiecare data cu adevarurile pe care le schimba. Nu are un motiv clar pentru a schimba realitatea, de multe ori o face doar pentru a parea interesanta si nu isi da seama de efectele pe care le-ar avea comportamentul ei.

Rac

O alta surpriza in acest top este Racul, dar oricat de sensibila si delicata ar fi aceasta zodie, nu ezita sa ascunda adevarul. Spre deosebire de celelalte native, aceasta nu minte pentru a-i rani pe ceilalti, ci mai degraba pentru ca are impresia ca ii este mai usor sa ajunga unde vrea asa. De multe ori, nativa Rac ajunge sa creada minciuna pe care o spune, asta pentru ca ea este prima persoana pe care incearca sa o manipuleze.

Varsator

Din aceeasi categorie de mincinoase nevinovate face parte si Varsatorul. De multe ori, aceasta nativa ascunde adevarul pentru a nu-i rani pe cei dragi, dar nu inteleg ca acest comportament fac, la final, mai mult rau decat bine.

Newsletter