Home Cuplu Psihologia cuplului Cele mai geloase femei din zodiac

Cele mai geloase femei din zodiac

Cele mai geloase femei din zodiac
Ioana Marinescu
Joi, 17.03.2022

De cele mai multe ori, in dragoste, dorinta partenerilor este ca atentia celuilalt sa ii apartina 100%. Acest lucru nu este, insa, posibil, iar daca nu inteleg asta, problemele in relatie nu vor intarzia sa apara. Afla care sunt cele mai geloase femei din zodiac si pregateste-te sa le faci fata.

 

1. Scorpion

Scorpionii sunt, de departe, cele mai geloase zodii. Nu au deloc incredere in oameni si ajung deseori sa faca acuzatii false, doar pentru a se asigura ca raman in control. Femeia Scorpion va dori sa stie in fiecare secunda unde este partenerul sau si va fi geloasa pe fiecare femeie din anturajul lui. Pentru ca nu este diplomata si nu iti poate controla emotiile, va porni adevarate drame, deseori de fata cu alti oameni. Mare grija, daca iubesti o femeie Scorpion, pentru ca te poate face sa te simti cea mai interesanta persoana din Univers, dar te poate aduce la agonie la fel de usor.

2. Leu

Femeile in zodia Leu sunt iubitoare si pasionale, asa ca oricine se va simti bine langa ele. Isi dau seama cand lucrurile incep sa se schimbe intr-o relatie si sunt capabile sa faca orice, pentru a nu pierde.
Atunci cand partenerul lor incepe sa ii ofere atentie altei femei, devin adevarate luptatoare. Nu te pune cu o Leoaica, daca vrei o viata linistita, pentru ca va face orice ca sa suferi. Femeia Leu ravneste dupa atentia oricui si cand altcineva o primeste, nu mai gandeste coerent. 

3. Rac

Femeia Rac este extrem de sensibila si va face orice pentru persoana iubita. Atentia ei vine, insa, cu un pret, pentru ca daca nu primeste acelasi lucru, va suferi nespus. Spre deosebire de femeia Scorpion, Racul nu este razbunator si va prefera sa isi simta durerea in liniste, decat sa faca un spectacol. Deseori, aceasta zodie are tendinta de a se victimiza si cauta sa starneasca compasiunea celorlalti. Este geloasa pe alte femei, dar este, de asemenea, si foarte eleganta, asa ca nu va spune niciodata cu adevarat ce gandeste. Viata cu femeia Rac va fi destul de usoara, daca nu ii dai motive sa se scufunde intr-un butoi cu melancolie.

4. Fecioara

Femeia Fecioara este o perfectionista, asa ca va fi deseori invidioasa. Nu este, insa, geloasa in relatii, ci mai degraba in viata. Oricine i se pare ca face lucrurile mai bine decat ea starneste un val de gelozie, dar partea buna este ca nu va porni in lupte de nimicire a inamicului, ci va construi sa devina ea mai buna.

5. Berbec

Femeia Berbec este pasionala, dar si plina de toane, asa ca viata alaturi de ea nu va fi chiar usoara. In plus, aceasta zodie este plina de gelozie, pentru ca traieste ca si cum ar fi cea mai buna fiinta de pe pamant si nu suporta ca altcineva sa ii ia din atentie.

Femeile in aceatsa zodie sunt impulsive si reactioneaza la nervi, chiar daca regreta apoi. Nu intra mereu in competitie directa, atunci cand cineva li se pare mai bun, dar cand o fac, fii sigur ca vor castiga.

Newsletter