Home Cuplu Psihologia cuplului Barbatii rai din zodiac. Nu fac nicio femeie fericita

Barbatii rai din zodiac. Nu fac nicio femeie fericita

Barbatii rai din zodiac. Nu fac nicio femeie fericita
Ioana Marinescu
Miercuri, 02.02.2022

La inceputul relatiei, barbatii incearca din rasputeri sa isi arate calitatile. Sunt intelegatori, mereu gata sa te ajute, romantici. In aceasta perioada, incearca din rasputeri sa isi ascunda defectele, iar daca nu esti atenta, te poti indragosti de unul dintre barbatii rai ai zodiacului.

 

1. Berbec

Barbatul din zodia Berbec este provocator si interesant, asa ca nu este de mirare ca te poti indragosti nebuneste de el. Tine, insa, cont, ca are o latura egoista si te poate face sa plangi destul de des. In plus, nimic nu ii va sta in cale, daca isi doreste ceva, iar parerea ta nu va avea nicio valoare in astfel de situatii. Berbecul are si o latura sensibila, insa o tine ascunsa, placerea lui cea mai mare fiind sa manipuleze si sa le arate celorlalti ca este mai bun. O relatie cu barbatul Berbec este, de multe ori, toxica, asa ca ai mare grija la semnalele de alarma. Orice greseala trebuie taxata, pentru ca altfel te va domina si iti va fi greu sa iesi de sub vraja lui.

2. Taur

Barbatul Taur ar putea fi perfect, daca nu ar fi atat de posesiv si obsedat de control. Este atent la nevoile tale si ar face orice pentru tine, dar asta vine cu un pret. Daca iti place independenta, atunci stai departe de aceasta zodie, care vrea sa fie prezenta in fiecare pas al vietii tale.
Taurul pozeaza intr-un iubit cald si rabdator, dar este, de fapt, dominator si manipulator. La cea mai mica dovada ca nu esti 100% in relatie, ii pornesti toate nesigurantele si va face orice ca sa iti arate cine este seful.

3. Gemeni

Barbatul Gemeni se indragosteste folosindu-si inteligenta. Are o latura prietenoasa si flexibila, dar dualitatea sa ascunde o trasatura ingrozitoare: te poate face sa te simti cea mai rea persoana din lume, chiar daca nu ai facut nimic in sensul asta. Cand este nervos, uita complet ca te iubeste si devine extrem de posesiv. Sansele ca barbatul Gemeni sa iti cotropeasca spatiul si sa te lase fara nicio urma de intedependeta sunt foarte mari, asa ca mare grija, daca il lasi in viata ta.

4. Varsator

Barbatul Varsator este un adevarat revolutionar! Este dur si rece si poate trece de la iubire la ura intr-o secunda, fara niciun regret. Nu are incredere in oameni si la cel mai mic semn de ezitare din partea ta isi va construi tot felul de scenarii. Relatia cu el va fi extrem de dificila, dar asta s-ar putea sa fie exact ce te va atrage la el. Mare grija sa nu cazi in capcana, pentru ca odata ce te indragostesti de un Varsator, cu greu mai scapi. Acesta are tendinta de a-si scoate la iveala latura toxica atunci cand este cu rudele sau prietenii.

5. Scorpion

Pe cat de fermecator este barbatul Scorpion, pe atat este de toxic! Ii este usor sa atraga atentia si sa cucereasca, dar odata ce te prinde in plasa lui, nu ai prea multe sanse. Este cel mai mare manipulator si fii sigura ca nu vei mai putea face nicio alegere singura, daca ajungi in bratele sale. In plus, daca ajungi sa il ranesti, iti poate face viata un calvar, pentru ca pune la cale cele mai complicate planuri de razbunare.

 

Newsletter