Home Cuplu Psihologia cuplului 7 cupluri dezastruoase din zodiac

7 cupluri dezastruoase din zodiac

7 cupluri dezastruoase din zodiac
Ioana Marinescu
Miercuri, 11.10.2023

In momentul in care intri intr-o relatie, nu stii cum vor decurge lucrurile. Daca, insa, ai incredere in astre, poti trage cateva concluzii care sa te pregateasca pentru ce ar putea sa urmeze. Afla care sunt cele mai dezastruoase cupluri din zodiac.

 

Leu si Fecioara

Leii si Fecioarele sunt zodii total opuse. In timp ce Leii sunt atrasi de lumea glamour, visand si traind adesea in afara realitatii, Fecioarele sunt introvertite si prefera un cerc social intim. Un exemplu faimos de cuplu nefericit este format din Madonna (Leu) si Guy Ritchie (Fecioara), care au divortat dupa opt ani de casnicie.

Berbec si Scorpion

Relatia dintre un Berbec si un Scorpion este adesea intensa si pasionala, dar problematica. Ambii sunt incapatanati si gelozia Scorpionului se ciocneste adesea cu natura efervescenta a Berbecului. Meg Ryan si Dennis Quaid sunt un exemplu de cuplu format din aceste doua semne zodiacale care a esuat.

Taur si Varsator

Taurul, guvernat de Venus, si Varsatorul, guvernat de Uranus, au dificultati majore de comunicare. Taurii sunt insistenti in argumente, in timp ce Varsatorii evita confruntarile. O astfel de incompatibilitate a dus la probleme intre Uma Thurman (Taur) si fostul ei partener, Arpad Arki Busson (Varsator), care s-au luptat in instanta pentru custodia fiicei lor.

Gemeni si Rac

Aceste doua semne zodiacale au foarte putine lucruri in comun. Sunt ca aerul si apa, ambele fiind agitate si avand tendinta de a se irita reciproc. Tom Cruise (Rac) si Nicole Kidman (Gemeni) sunt un exemplu de cuplu care a rezistat 11 ani, dar, in cele din urma, s-a despartit.

Sagetator si Capricorn

Un astfel de cuplu are deseori dificultati in a pastra scanteia in relatie, lipsindu-le chimia sexuala. Ava Gardner (Capricorn) si Frank Sinatra (sagetator) sunt un exemplu de cuplu care a avut probleme, reusind sa mentina casnicia timp de sase ani, dar indragostiti au fost doar doi ani.

Fecioara si Gemenii

Desi Fecioara este calma, Gemenii sunt dinamici si vioi, avand foarte putin sau aproape niciun teren comun. Aceasta incompatibilitate ii face sa aiba una dintre cele mai nefericite relatii, daca ajung, totusi, impreuna. Monotonia ii va distruge si sunt pre-destinati sa se plictiseasca reciproc pana la moarte.

Pesti si Leu

Zodia de Apa a Pestilor si zodia de Foc a Leului transforma acest cuplu intr-o bomba cu ceas. Chiar daca se vor iubi la inceput, vor fi sortiti sa se distruga reciproc. Este o potrivire foarte dezechilibrata si inegala. Relatia nu are mult spatiu pentru a creste si, prin urmare, se indeparteaza. Un astfel de duo poate fi foarte frustrant si iritant.

Nu te descuraja, insa, daca cuplul tau este pe aceasta lista. Daca exista iubire intre voi, sansele sa rezistati sunt foarte mari.

Newsletter