Home Cuplu Psihologia cuplului 6 femei din zodiac cu suflet mare

6 femei din zodiac cu suflet mare

6 femei din zodiac cu suflet mare
Ioana Marinescu
Joi, 04.08.2022

Daca vrei o partenera care sa iti puna lumea la picioare, atunci aceste zodii sunt exact ce cauti. Descopera sotiile care ar sacrifica totul pentru jumatatea lor.

 

Rac

Femeile Rac sunt familiste conviste, asa ca nu este de mirare ca se afla pe aceasta lista. Cer mult de la partener, dar ofera la fel de mult. Uneori, aceste native pot parea dependente, dar sunt capabile sa se descurce singure. De obicei, isi aleg partenerul din dragoste, nu din nevoia de a avea pe cineva alaturi. Zodia Rac este altruista intr-o relatie, isi pretuieste partenerul si va face orice, pentru a-l vedea fericit.

Pesti

Pestii sunt foarte atenti la emotiile lor, dar si la ale altora. Empatizeaza usor si daca ai o problema, vor face tot ce le sta in putere sa te ajute. Femeile nascute in aceasta zodie sunt foarte grijulii si nu isi neglijeaza nicio secunda partenerul, indiferent de responsabilitatile lor. Pot fi indecise uneori, dar asta nu ii va afecta pe cei din jur, pentru ca au capacitatea de a-si ignora emotiile pentru binele celorlalti. O astfel de femeie nu va avea liniste, pana cand nu se va asigura ca cei pe care ii iubesc sunt bine.

Leu

Despre nativa Leu se spun multe lucruri, dar foarte rar este mentionata generozitatea ei. O partenera nascuta in aceasta zodie isi va incuraja partenerul la fiecare pas si va face tot ce ii sta in putinta, pentru a-l ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste. Femeia Leu este foarte loiala, odata ce se indragosteste, si isi va proteja relatia cu orice pret. Daca o alegi, va avea grija sa iti arate la fiecare pas ce insemni pentru ea.

Berbec

Energia Berbecului este contagioasa! In momentul in care se indragosteste, este foarte deshis si vrea sa se bucure de moment la maximum. Uneori poate parea sufocant, dar trebuie sa tii cont de faptul ca intentiile sale sunt bune. Femeia Berbec vrea sa vada ca partenerul sau este fericit si va face orice pentru a-l proteja si a se simti in siguranta.

Fecioara

Despre femeia Fecioara se spune ca este rezervata si critica, dar in spatele acestor aparente se afla o inima mare. Incearca, de fapt, sa isi protejeze inima, dar daca se indragosteste de tine, va da la o parte zidurile. Femeia nascuta in aceasta zodie vrea sa stii cat insemni pentru ea si ca daca te-a ales, este pe termen lung. Cu o astfel de sotie vei reusi, cu siguranta, sa ajungi departe.

Capricorn

Si Capricornul este judecat gresit, din cauza naturii sale rezervate, dar in relatii poate fi un partener minunat. Femeia nascuta in aceasta zodie are o inima uriasa si este mereu gata sa iti puna lumea la picioare.

Newsletter