Home Cuplu Psihologia cuplului 5 zodii care se razbuna intotdeauna in dragoste

5 zodii care se razbuna intotdeauna in dragoste

5 zodii care se razbuna intotdeauna in dragoste
Ioana Marinescu
Joi, 14.07.2022

Suntem diferiti, asa ca nu este de mirare ca unii oameni nu pot trece peste nedreptatile care li se fac. Scopul lor principal, dupa astfel de momente, devine sa se razbune, mai ales daca sunt raniti in dragoste. Afla care sunt cele mai razbunatoare zodii si ai mare grija cum te porti.

 

1. Taur

Taurii sunt foarte incapatanati, asa ca nu este de mirare ca vor cauta sa se razbune. Si nu te gandi ca un astfel de nativ te va lasa sa scapi usor. Analizeaza foarte bine situatia, iar apoi pun la cale un plan care sa iti intoarca toata suferinta cu varf si indesat. Nu te ingrijora, cand superi un Taur, afli, pentru ca ii place sa te doboare privindu-te in ochi. O astfel de persoana nu va face nimic pe la spatele tau, dar asta nu face situatia mai putin dureroasa.

2. Rac

Racii devin foarte precauti, in momentul in care sunt raniti, si abia asteapta sa se razbune, mai ales daca suferinta a fost provocata in dragoste. Nu vor planifica, insa, nimic, ci doar te vor astepta la cotitura, iar cand vor avea ocazia, te vor rani. Sunt cu adevarat cruzi cand o persoana draga ii raneste.

3. Scorpion

Pentru Scorpion, razbunarea este un lucru firesc: daca il ranesti, trebuie sa suferi la randul tau. Acest nativ nu poate sa treaca peste un moment dificil si nu iarta, pana nu simt ca sunteti chit aici. Scorpionul este o persoana foarte sensibila, iar cand sufera, trec mai usor peste aceste sentimente, daca isi face dreptate. O astfel de persoana este inteligenta si foarte manipulatoare, daca intri in atentia sa, nu ai nicio scapare.

4. Leu

Nativul Leu adora razbunarea, pentru ca ii da doza de drama pe care o cauta intotdeauna. Iar in misiunea lui va dori sa aiba si ajutor, pentru ca planul sa isi atinga tinta. Leul este de neinduplecat, mai ales daca cineva ii raneste o persoana draga. Nu este deloc usor sa faci fata razbunarii acestei zodii, asa ca mare grija cum il tratezi.

5. Balanta

Balanta este foarte sensibila si identifica imediat nedreptatea. Indiferent ca este indreptata impotriva sa ori impotriva altcuiva, acest nativ nu va ramane indiferent. Pentru Balanta, echilibrul este foarte important, asa ca nu ai cum sa scapi de razbunarea sa. In dragoste, nu are niciun pic de mila, oricat te-ar fi iubit inainte.

Aceste zodii nu sunt deloc blande, daca le ranesti, asa ca ai mare grija cum te porti cu ele.

Newsletter