Home Cuplu Psihologia cuplului 5 zodii care nu stiu sa iubeasca

5 zodii care nu stiu sa iubeasca

5 zodii care nu stiu sa iubeasca
Ioana Marinescu
Marţi, 03.05.2022

Iubirea se simte pur si simplu si oricata teorie ai sti, o intelegi doar atunci cand o traiesti. Este o emotie extraordinara, dar nu toata lumea o poate experimenta. Afla care sunt cele cinci zodii care nu stiu sa iubeasca.

 

1. Varsator

Varsatorii sunt spirite libere, care prefera sa traiasca viata dupa propriile reguli. Sunt firi pasionale, asa ca te vor cuceri fara mare efort, dar problema apare cand lucrurile devin serioase intr-o relatie. Acest nativ nu vrea sa isi asume responsabilitati, el vrea sa se bucure de moment si sa ia fiecare moment exact asa cum vine. Nu vrea sa simta presiunea care vine cu o casnicie, chiar daca te poate face sa simti cea mai importanta fiinta din Univers.

2. Gemeni

Nativul Gemeni este un cuceritor si un fermecator, avand o personalitate interesanta, fiind amuzanti si mereu gata sa plece in aventuri. Ii place schimbarea si are incredere ca poate infrunta orice situatie. Fuge, de obicei, de dragoste, pentru ca nu vor sa se puna in situatia in care trebuie sa isi compromita stilul de viata. Oamenii nascuti in aceasta zodie iubesc relatiile, se indragostesc si nu ezita sa se bucure de aceste experiente, dar cand lucrurile devin serioase, se retrag.

3. Fecioara

Daca esti sufletul sau pereche, nativul Fecioara poate fi cel mai bun partener. Pana la intalnirea cu el, insa, aceasta zodie va fugi de dragoste, pentru ca nu vrea sa fie ranita. Ii este foarte greu unei Fecioara sa fie vulnerabila si trebuie sa simta ca tu meriti si durerea ca veni, odata cu o posibila relatie serioasa. Fecioara isi ascunde natura sensibila si incearca sa para o persoana puternica, rece, gata sa ia oricand cele mai dure decizii. Aceasta atitudine este, insa, doar un scut, pentru ca trebuie sa treci prin niste teste, ca sa o convingi ca merita increderea ta.

4. Capricorn

Capricornul este un nativ orientat catre succes, independent si foarte ambitios si nu se va lasa cucerit cu una cu doua. Face un milion de lucruri in acelasi timp si trebuie sa fii o persoana cu adevarat speciala, pentru a-i atrage atentia. Aceasta zodie este capabila de iubire, dar nu stie sa arate asta. Partenerul sau se va simti intotdeauna neimportant, avand impresia ca este mereu lasat pe locul doi. Nu te gandi ca este de ajuns sa ii spui si se va schimba. Un astfel de discus il va face pe Capricorn sa simta ca esti o persoana dependenta si il vei indeparta de tine.

5. Berbec

Berbecul este un nativ pasional si increzator in fortele proprii. Se indragosteste repede, dar la fel de repede ii trece. Este foarte usor sa ii atragi atentia, dar va fi o misiune foarte dificila sa o mentii. Aceasta zodie iubeste adrenalina si pleaca, atunci cand se instaleaza rutina in relatie. Daca nu ai aceleasi pasiuni ca el, va pleca de langa tine fara regrete.

Newsletter