Home Cuplu Psihologia cuplului 5 femei din zodiac care iti cer sufletul cand devin sotii

5 femei din zodiac care iti cer sufletul cand devin sotii

5 femei din zodiac care iti cer sufletul cand devin sotii
Ioana Marinescu
Joi, 28.07.2022

Nu opti avea o casnicie fericita, daca nu ai alaturi un partener pe care sa te poti baza in orice situatie. Afla care sunt cele cinci femei din zodiac care iti iau sufletul, in momentul in care le iei de nevasta.

 

Pesti

Femeia Pesti este fermecatoare si ai nevoie de foarte putin timp, pentru a fi cucerit de ea. Naivitatea si sensibilitatea sunt calitatile care te vor face sa te indragostesti de ea, dar si motivul pentru care vei simti ca iti pierzi mintile dupa casnicie. Aceasta nativa ia lucrurile foarte personal si iti poate face o adevarata criza de gelozie doar pentru ca uiti sa cumperi paine. La ce femeie te gandeai, cand ai trecut pe langa brutarie fara nicio grija? Cam acestea sunt intrebarile la care trebuie sa te astepti, daca vrei sa o ai alaturi toata viata. In plus, trecerile de la ras la plans sunt foarte dese langa aceasta zodie, iar tu nu vei avea niciodata habar de motivele care stau in spatele suferintei sale.

Partea buna este ca aceasta zodie este foarte loiala si afectuoasa, dar oare sunt aceste calitati de ajuns?

Fecioara

Femeia Fecioara este pragmatica si clara in idei de cele mai multe ori, dar sunt momente in care emotiile ii incetoseaza, pur si simplu, judecata. Aceasta zodie ia lucrurile foarte personal si daca i se pare ca ai facut ceva nedrept fata de ea, pregateste-te sa se dezlantuie Iadul.

Fecioara este o zodie analitica, dar uneori poate fi plina de prejudecati. In plus, nu vorbeste deschis despre ce simte, iar cand s-au adunat prea multe, nu o vei mai putea linisti cu toata atentia din lume. Nu ai cum sa ii faci fata, decat daca esti o persoana puternica, rabdatoare si capabila sa nu ia lucrurile personal.

Sagetator

Femeia Sagetator se indragosteste rapid si traieste intens momentul, insa nu vrea sa isi asume angajamente pe termen lung. Daca o ceri de nevasta intr-un moment in care iubeste, s-ar putea sa accepte, pentru ca nu se gandeste niciodata la consecinte, dar va suferi nespus, in momentul in care acea perioada va trece.

Aceasta zodie se plictiseste repede, iar cand nu o mai atragi ca la inceput, va face orice ca sa simti cat de nefericita este langa tine. Nativa Sagetator nu pleaca usor, daca a facut un juramant, dar fii sigur ca vei pleca primul, pentru ca nu vei putea face fata nefericirii.

Rac

Racul este o zodie speciala, sensibila si calda, dar are un mare defect: trece des de la o stare la alta. Asa ca oricat de indragostit ai fi, trebuie sa tii cont de asta si sa te gandesti daca esti pregatit sa iti asum o astfel de viata. In plus, Racul este foarte incapatanat si nu da inapoi nici atunci cand isi da seama ca nu are dreptate.

Acest nativ te va coplesti cu dragoste si afectiune, dar o va face pentru ca are un caracter dependent. Odata ce intra in viata cuiva, cu greu iese si are cerinte destul de mari.

Taur

Incapatanat este si Taurul, un nativ deja recunoscut pentru aceasta trasatura. Desi are multe calitati, este un partener solicitant si vei simti constant nevoia sa iti incarci bateriile, dupa o perioada petrecuta alaturi de el.

Femeia Taur este practica si analitica, isi asuma angajamente pe termn lung, dar cere acelasi lucru de la partener. Daca nu esti pregatit sa iti asumi o astfel de responsabilitate, ar fi bine sa iti iei gandul de la ea.

Newsletter