Home Cuplu Psihologia cuplului 5 cupluri din zodiac binecuvantate de Dumnezeu

5 cupluri din zodiac binecuvantate de Dumnezeu

5 cupluri din zodiac binecuvantate de Dumnezeu
Ioana Marinescu
Joi, 13.10.2022

Dragostea este frumoasa, dar are nevoie de atentie, pentru a creste tot mai frumoasa si mai puternica. Pentru unele cupluri, intretinerea ei presupune efort, in timp ce pentru altii vine natural. Descopera cinci cupluri din zodiac a caror iubire este binecuvantata de Dumnezeu si rezista oricarei provocari.

 

Fecioara si Taur

Fecioara va fi inspirata si intrigata de atitudinea pozitiva pe care o are Taurul, cand se raporteaza la viata. Nimic nu o va face mai fericita decat sa fie intr-o relatie cu o persoana pe care o admira. Si Taurul se considera norocos cand are alaturi o Fecioara, pentru ca il ajuta sa ramana cu picioarele pe pamant. Cei doi se echilibreaza unul pe altul si reusesc sa fie fericiti impreuna, indiferent de obstacolele pe care le intalnesc.

Intr-un astfel de cuplu, nevoile celuilalt nu sunt niciodata ignorate, iar problemele se rezolva cu calm si pragmatism, pentru ca ambele zodii sunt de Pamant. Acesta este si motivul pentru care se inteleg atat de bine si se completeaza. Dincolo de iubirea extraordinara care ii leaga, Taurul si Fecioara au si o prietenie puternica, care ii va ajuta sa ridice si afaceri de succes.

Gemeni si Varsator

Gemenii si Varsatorul pot avea o relatie incredibila, pentru ca se completeaza foarte bine unul pe altul. Nativul Gemeni este foarte indecis si absent deseori, in timp ce Varsatorul este total opusul. Au nevoie unul de altul, pentru a fi fericiti si a-si atinge scopurile in viata.

Nativul Gemeni aduce umorul si relaxarea in relatie, in timp ce Varsatorul reuseste sa mentina atentia si asupra lucrurilor care ii pot implini profesional. O astfel de legatura este extrem de profunda si dincolo de intelegere si iubire se afla si o pasiune care se mentine vie chiar si dupa ani de relatie.

Sagetator si Berbec

Cand Sagetator si Berbecul se intalnesc, viata devine o aventura extraordinara. Ambele zodii sunt dornice de senzatii tari, dar si visatoare in acelasi timp si iubitoare de libertate. Se sprijina reciproc si au cele mai profunde conversatii. In plus, acesti nativi seamana foarte mult si la modul de gandire.

Inteleg foarte bine lumea celuilalt, nu au nevoie de multe explicatii, si nu se plictisesc niciodata impreuna. Sagetatorul si Berbecul stiu ca impreuna sunt mult mai puternici, asa ca nu isi fac planuri separat, pentru ca stiu ca in doi vor fi mult mai puternici.

Rac si Balanta

Racul si Balanta fac un cuplu minunat. Cand Racul este foarte emotional, Balanta il echilibreaza. Balanta este, la randul ei, dornica de atentie, iar Racul este dispus sa ii ofere toata dragostea si afectiunea din lume. Aceste zodii se inteleg foarte bine atat ca prieteni, cat si ca iubiti. Fiind persoane sensibile, pun mare pret pe faptul ca celalalt le intelege nevoile si trairile. Nu te gandi ca asta este tot ce ii leaga pe cei doi, pentru ca la mijloc este si o pasiune extraordinara, care ii va ajuta sa depaseasca orice obstacol.

Balanta si Gemeni

Legatura dintre Balanta si Gemeni este, de asemenea, una speciala. Ambele zodii sunt semne de Aer si au nevoie de stimulare intelectuala. Adora sa afla lucruri noi si le place sa impartaseasca tot ce invata cu celalalt. Acesti nativi sunt si foarte empatici, astfel ca le este usor sa ii inteleaga pe ceilalti si sa ii acepte. Isi ofera sprijin unul altuia in orice situatie si reusesc sa treaca peste orice impreuna.

 

Newsletter