Home Cuplu Psihologia cuplului 5 barbati din zodiac care nu se vor casatori niciodata

5 barbati din zodiac care nu se vor casatori niciodata

5 barbati din zodiac care nu se vor casatori niciodata
Ioana Marinescu
Joi, 18.08.2022

Iubirea este frumoasa si multi vor sa o traiasca, dar nu toti isi doresc sa ajunga la altar. Pentru unii, o viata frumoasa, cu multe calatorii si o cariera infloritoare, este de ajuns. Afla care sunt barbatii care vor fi intotdeauna iubiti, niciodata soti.

 

Varsator

Varsatorii sunt prieteni minunati! Sunt foarte atenti la nevoile celorlalti, iar daca ii ai prin preajma, sigur te indragostesti. Au, insa, o problema cand vine vorba de angajamente. Pentru ei, o viata frumoasa inseamna una in care libertatea este la 100% si tot ce face este datorat dorintelor sale, nu responsabilitatilor sau obligatiilor sociale. In plus, acesti nativi sunt innebuniti dupa frumusete si nu vor putea ramane atenti doar la o singura persoana.

Sagetator

Sagetatorul este dornic mereu de aventura! Un astfel de nativ nu suporta rutina si nici nu se va multumi cu o viata normala, cu un job de la 9 la 5 si o sotie cu copii. El vrea sa se bucure de fiecare clipa de viata, sa o savureze dupa regulile sale si nu accepta sa faca compromisuri pentru nimeni. Ceilalti il pot considera egoist, dar adevarul este ca vrea doar sa nu isi iroseasca viata. Daca se indragosteste, este foarte pasional si atent la jumatatea sa, dar este important sa nu ai asteptari prea mari de la el, pentru ca nu va adresa niciodata intrebarea.

Fecioara

Fecioara cauta perfectionismul in tot, inclusiv in relatii. Este intr-un proces constant de dezvoltare si are aceleasi asteptari de la oamenii din jurul sau. Acest nativ va fi nefericit langa o persoana care nu ii impartaseste ambitia si dorinta pentru succes. Nativul Fecioara se gandeste la casatorie, doar ca amana foarte mult momentul in care se va aseza la casa lui, pentru ca simte intotdeauna ca ar putea gasi pe cineva mai bun. Daca vrei sa fii cu un astfel de barbat, trebuie sa iti asumi o viata de invatare si dezvoltare, care nu suna rau deloc.

Gemeni

Gemenii iubesc iubirea, le place sa mearga la intalniri, sa cunoasca oameni noi, sa se distreze, dar nu au aceeasi atractie pentru angajament. Intotdeauna se vor gandi ca daca raman langa o singura persoana, pierd toate celelalte posibilitati de distractie. In plus, acesti nativi se plictisesc usor, poti fi femeia perfecta, la un moment dat nu va fi destul pentru ei. Cel mai sanatos pentru tine ar fi sa te bucuri de prezenta lor, dar sa nu ai asteptari prea mari de la relatie.

Pesti

Nativul Pesti este romantic si plin de resurse, cand vine vorba de relatii. Stie cum sa faca o femeie fericita si te simti, intr-adevar, cea mai importanta persoana din Univers langa el. Cand vine, insa, vorba de angajamente, stie cum sa le ocoleasca, fara sa frustreze. Daca alegi sa iubesti un astfel de barbat, nu vei simti lipsa inelului sau a certificatului de casatorie, pentru ca va sti cum sa te implineasca. Chiar daca nu va fi niciodata sot, acest nativ este, cu siguranta, iubitul ideal.

Newsletter