Home Cuplu Dragoste si Sex Cea mai fericita zodie in 2018: se va casatori cu iubirea vietii ei

Cea mai fericita zodie in 2018: se va casatori cu iubirea vietii ei

Cea mai fericita zodie in 2018: se va casatori cu iubirea vietii ei
Sorina Corneanu
Joi, 14.12.2017
2018 promite s fie un an intens si cu multe transformari pentru toate semnele zodiacale. Un an bun pentru schimbari majore, vindecarea ranilor sufletesti si deschiderea de noi drumuri, 2018 promite sa fie cel mai romantic an, dupa foarte mult timp, pentru zodia Taur, care se va casatori cu iubirea vietii ei.

Pentru Taur, 2018 va fi un an foarte bogat pe plan sentimental. Nu numai ca taurul isi va gasi sufletul pereche, dar la scurt timp va veni si mult asteptatul inel. Pentru Taurii care deja se afla intr-o relatie, sau sunt in cautarea marii iubiri, anul 2018 va aduce numai surprize placute pe plan sentimental!

Afla din randurile de mai jos de ce e Taurul cea mai fericita zodie!

 

 

Pentru ca dragostea pluteste in aer, Taurul ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in ceilalti, sa se deschida si sa invete sa traiasca mai mult in prezent. Scepticismul caracteristic ii poate anula multe dintre oportunitatile care il astepta in 2018.

Intimitatea atinge cote maxime, cu atat mai mult cu cat trece la un nivel superior. Conexiunea sufleteasca a Taurului cu sufletul pereche va da nastere unei legaturi profunde si spirituale, care va conduce, fara indoiala, la casatorie!

Iata cum poti atrage femeia Taur!

Asadar, daca Taurul a avut parte de cateva dezamagiri in dragoste, in 2018 totul se va schimba. Esecurile si sentimentele negative vor fi date uitarii, tristetea va fi ceva de domeniul trecutului, persoana potrivita se va ivi in cel mai neasteptat moment, iar iubirea va lua locul oricarei indoieli. Asteptarea a luat sfarsit pentru Tauri, insa depinde doar de ei daca stiu sa isi gestioneze emotiile, sa lupte cu neincrederea si sa ofere a doua sansa.

Fiecare zodie are anul ei norocos. Chiar daca 2018 vine cu surprize pentru toata lumea, Taurul este de departe privilegiat. Ocaziile romantice nu intarzie sa apara, sansele ca acestea sa se transforme in relatii serioase si de durata nu sunt deloc neglijabile, iar Taurul poate transforma anul 2018 in cel mai bun an al sau de pana acum. Lectia pe care acesta o are de invatat este aceea a daruirii. Nu poti primi fara sa daruiesti, iar Taurul, daca pana acum a asteptat ca totul sa i se ofere pe tava, considerand ca i se cuvine, in 2018 trebuie sa contribuie putin la propria fericire. Toate planetele sunt aliniate, dar de depinde de Taur daca va fi cea mai fericita zodie a anului...sau va alege sa se complaca in vechile si falsele credinte referitoare la iubirea care nu e pentru toata lumea.

 zodia taur

Astrologia clasifica Taurul ca semn introvertit. Acest lucru il determina sa viseze si sa planuiasca totul in detaliu, fara insa a trece vreodata la actiune. Incapatanat din fire, pe langa delasarea si visarea care nu-i aduc nimic concret, de foarte mutle ori, Taurul prefera sa stea deoparte, in siguranta, decat sa se implice in actiuni care l-ar putea pune intr-o lumina nefavorabila.

La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de sentimente. De teama sa nu intre in relatia nepotrivita, care sa ii aduca mai multa suferinta decat sunt dispusi sa accepte, Taurii aleg sa viseze si sa ignore posibilitatea de a fi cu adevarat fericiti. Totusi, pentru ca 2018 este anul lor norocos, care vine cu impliniri si surprize pe plan sentimental, acestia ar trebui sa isi reconsidere prioritatile si sa isi deschida inima. Putini sunt cei care au castigat fara sa riste!

Newsletter