Home Concurs Concursuri Participa la concursul Karena si castiga 5 invitatii duble la Targul Ghidul Miresei din luna octombrie

Participa la concursul Karena si castiga 5 invitatii duble la Targul Ghidul Miresei din luna octombrie

Participa la concursul Karena si castiga 5 invitatii duble la Targul Ghidul Miresei din luna octombrie
Alexandra Ion
Joi, 07.01.2016
In 2015 Ghidul Miresei aniverseaza 10 ani de consiliere in pregatirea evenimentului care se incheie cu "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" - nunta.

La Targul Ghidul Miresei veti gasi mii de rochii de mireasa si costume de ginere, sute de modele de verighete, super-pachete foto-video, dj/formatii, invitatii, dar si o gama completa de saloane de nunta. In plus, la targ va asteapta premii de peste 10.000 euro.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs?

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa dai Like paginii de Facebook Targul Ghidul Miresei si sa lasi un comentariu ("particip") pe Facebook Karena, la acest articol. Premiile constau in 5 invitatii duble la Targul Ghidul Miresei ce va avea loc intre 2 - 4 octombrie 2015 in Pavilionul C5-C6 din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti. Mai multe detalii pe www.TargulGhidulMiresei.ro.

Regulamentul concursului

Concursul se va desfasura in perioada 9-28 septembrie. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti cu random.org. Numele castigatorilor vor fi publicate in articolul de concurs, pe data de 28 septembrie. Acestia sunt rugati ca, dupa extragere, sa trimita email de confirmare cu datele personale catre louise.tanase@divainteractive.ro, in maximum 2 zile lucratoare de la data extragerii.

Castigatori

Castigatorii concursului nostru sunt: 

Popescu Manuella, Maripossa Daniela, Gabriella Ziva, Mihaela Mihai, Oprea Maria.

Felicitari! Asteptam datele voastre pentru a instra in posesia premiului!

 

Newsletter