Home Concurs Concursuri Castiga produse de ingrijire de la Himalaya Herbals

Castiga produse de ingrijire de la Himalaya Herbals

Castiga produse de ingrijire de la Himalaya Herbals
Karena
De Karena
Luni, 26.11.2012
Karena si Himalaya Herbals ti-au pregatit un nou concurs. Daca vrei sa castigi produse naturale pentru ingrijirea personala si sa te asiguri ca esti cea mai frumoasa mireasa a acestui sezon, inscrie-te in concurs si produsele pot fi ale tale!

Ce poti castiga?

PREMIUL I - Produse Himalaya Herbals ce constau in: lapte demachiant, crema hidratanta, lotiune tonica, sapun hidratant, balsam de buze hidratant.
PREMIUL II - Produse Himalaya Herbals ce constau in: lapte demachiant, crema hidratanta, gel de fata exfoliant, masca de fata purificatoare.
PREMIUL III - Produse Himalaya Herbals ce constau in: sampon restructurant (reparator), balsam restructurant, crema pentru picioare.

Produse Himalaya

Ce trebuie sa faci?

1.       Da like paginii de Facebook Karena.ro pentru a avea acces la aplicatie http://www.facebook.com/Karena.ro?ref=ts&fref=ts .

2.       Intra in aplicatie si completeaza cu datele tale personale http://www.facebook.com/Karena.ro/app_430684440332628

3.       Raspunde la intrebare.

4.       Spune-le prietenilor despre concurs (optional).

5.       Da like paginii de Facebook Himalaya Herbals http://www.facebook.com/Himalaya.Herbals.Romania?ref=ts&fref=ts.

Concursul se desfasoara in perioada 27 noiembrie-4 decembrie 2012, pana la ora 17:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi contactati prin email sau telefon.

Himalaya premii

Despre Himalaya Herbals:

Himalaya Herbals este o gama de produse ce contine extracte naturale din plante, crescute organic, fara pesticide. Pentru ca cele mai multe din secretele frumusetii vin din negura timpurilor, deoarece au la origine natura si seva ei binefacatoare, Himalaya a imbinat propriile cercetari stiintifice cu principiile Ayurvedice pentru a obtine o gama de produse naturale si eficiente, care sa raspunda tuturor nevoilor.

Castigatorii:

Premiul I: Nemeti Oana

Premiul II: CCarmen Elena

Premiul III: Anghel Daniela

Felicitari castigatorilor si multa bafta tuturor la viitoarele concursuri!

Newsletter