Home STIRI STIRI MONEY BACK in premiera nationala la Targul de Nunti Ghidul Miresei 22-24 Mai 2015

MONEY BACK in premiera nationala la Targul de Nunti Ghidul Miresei 22-24 Mai 2015

MONEY BACK in premiera nationala la Targul de Nunti Ghidul Miresei 22-24 Mai 2015
Alexandra Ion
Marţi, 19.05.2015
Cea de a XV-a editie a Targului de Nunti Ghidul Miresei, ce se va desfasura între 22-24 Mai 2015 în Cupola Romexpo Bucuresti, aduce viitorilor miri super oferte, super promotii si premiere nationale precum campania MONEY BACK.

Cei mai buni furnizori din domeniu vin la targ cu ultimele REDUCERI pentru NUNTILE 2015 si OFERTE SPECIALE pentru nuntile 2016. Pe langa acestea organizatorii au pregatit pentru vizitatori si reduceri suplimentare prin campaniile de vouchere si bilete gratuite.

MONEY BACK - Oferta speciala pentru mirii care achizitioneaza produse sau servicii la targ, în perioada 22-24 mai 2015. Prin tragere la sorti se vor oferi 10 premii în valoare de 1200 lei fiecare. Vizitatorii vor primi, împreuna cu biletul de intrare si voucherele valorice, un talon special marcat cu MONEY BACK. Pentru orice produs sau serviciu achizitionat din targ în perioada 22-24 mai 2015 orice vizitator are sansa de a castiga unul din cele 10 premii prin completarea talonului. Extragerile vor avea loc zilnic la orele 15.00.

VOUCHERE pentru toti VIZITATORII
. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, împreuna cu biletul de intrare, 2 vouchere în valoare de 100 de lei pe care le va putea folosi la achizitionarea de produse sau servicii din cadrul targului, de la rochii, costume, verighete la marturii.

BILETE GRATUITE. Zilnic, pe pagina facebook.com/GhidulMiresei sunt organizate concursuri cu premii în bilete gratuite, în perioada premergatoare targului.

TOMBOLA GHIDUL MIRESEI. Fiecare vizitator va putea participa prin completarea biletului de intrare, la Tombola Ghidul Miresei. Premii în valoare de peste 10.000 de de la accesorii pentru miri, pachete foto-video, cursuri de dans, sedinte de make-up, pana la rochii de mireasa.


Mai multe detalii despre aceste campanii si informatii utile pentru vizitatori pe www.TargulGhidulMiresei.ro.

Newsletter