Home STIRI STIRI ISOFILL - Eficacitate antirid in sinergie durabila cu fiziologia pielii !

ISOFILL - Eficacitate antirid in sinergie durabila cu fiziologia pielii !

ISOFILL - Eficacitate antirid in sinergie durabila cu fiziologia pielii !
Raluca Cristea
Vineri, 04.01.2013
Laboratoarele Uriage Franta au elaborat un complex exclusiv brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata pentru un echilibru perfect intre eficacitate si siguranta. Brevetul este rezultatul unei cercetari de 5 ani si va aduce in Romania, la numai cateva luni de la lansarea sa in Franta,"reactivatori" ai tineretii capabili sa declanseze in mod natural 3 mecanisme biologice: relanseaza sinteza naturala de acid hialuronic si colagen, reface capitalul de acid hialuronic si reactiveaza puterea antioxidanta a celulelor.

 

Complexul bio-activ brevetat contine:

• precursor de acid hialuronic
• anti-hialuronidaza - INOVATIE URIAGE (limiteaza distrugerea AH)
• anti-oxidant
toate potentate de puterea antiradicalara a Apei Termale Uriage, prezenta in toate produsele Uriage

ISOFILL umple ridurile (FILL) respectand fiziologia pielii (ISO)

Complexul bio-activ brevetat URIAGE este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de collagen si proteinele din structura pielii, Apa Termala Uriage, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara.

ISOFILL CONTROLEAZA CICLUL DE VIATA AL ACIDULUI HIALURONIC, MOLECULA TINERETII!

Ca intotdeauna, Uriage acorda o atentie deosebita texturii produselor sale. Pentru fiecare dintre ele Uriage se reinventeaza si inoveaza pentru a oferi formule galenice inimitabile si eficace tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile, texturi ultra rafinate, delicate si sensuale.

Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL reface structura pielii si corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic (Studiu sub control dermatologic - auto-evaluare pe 25 de femei).


ISOFILL SER INTENSIV 30ml - de 2 ori mai concentrat in principii active, fara parabeni, parfum delicat, textura fluida subtil pudrata, non grasa si non colanta se absoarbe instantaneu si actioneaza.
Indicat pentru toate tipurile de ten, cu rezultate vizibile dupa cateva zile, demonstrate sub control dermatologic: riduri - 29%, stralucire +29%, tonicitate +20%.
Prelungeste si intensifica efectul interventiilor estetice antirid la 97-98% (dintre subiectii studiului sub control dermatologic - auto-evaluare pe 63 de persoane), cu 100% toleranta.
Se aplica dimineata si/sau seara inainte de crema. Se poate folosi singur in cazul tenului normal/mixt.
Pret recomandat: 135RON

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml (ten normal /mixt) - gel-crema cu parfum delicat, fara parabeni, non grasa si imbogatita cu pudre evanescente pentru o dubla performanta: eficacitate durabila si placere senzuala.
Eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani, demonstrata sub control dermatologic: piele restructurata 79%, pori redefiniti 79%
Pret recomandat: 115RON

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml (ten uscat) - crema onctuoasa, non grasa, textura inedita prin finete si subtilitate, fara parabeni, imbogatita cu unt de karite si uleiuri filmogene, delicat parfumata, aduce pielii uscate o senzatie imediata de confort si ii permite sa isi recapete supletea si stralucirea.
Eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani, demonstrata sub control dermatologic: piele confortabila 100%, piele netezita 89%
Se aplica dimineata si/sau seara, cu/fara aplicarea anterioara a ISOFILL SER INTENSIV 30ml.
Pret recomandat: 115RON

ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml (toate tipurile de ten) - crema fina, fara parabeni, fara parfum, are o scurta faza grasa, care se adapteaza instantaneu zonei delicate a ochilor, constituie baza de machiaj.
Diminueaza semnificativ ridurile (laba gastei) in 2 luni - 38%, excelenta toleranta testata sub control oftalmologic 100%.
Se aplica dimineata si/sau seara, masand ridurile si ridulele din jurul ochilor.
Pret recomandat: 105RONGama ISOFILL este disponibila exclusiv in farmaciile CENTROFARM, HELP NET, SENSIBLU, DONA, farmacii independente si on-line.

 

 

Newsletter