Home STIRI STIRI Dichisar de Martisor: Fun, Fashion & Sisterhood

Dichisar de Martisor: Fun, Fashion & Sisterhood

Dichisar de Martisor: Fun, Fashion & Sisterhood
Karena.ro
Miercuri, 15.02.2017
Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii). 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Martie e despre sisterhood. O luna de cafele cu prietenele, solidaritate si recunoastere publica reciproca. Luna in care ne oprim putin sa apreciem tot ce-am construit impreuna, tot suportul primit si oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecareia dintre noi. Vom avea multe ocazii sa ne intalnim in saptamanile ce urmeaza.

Azi vorbim despreDichisar : targul celei mai mari comunitati creative din Romania. Breslo.ro sustine antreprenoriatul creativ feminin inca din 2008. A reusit sa adune la un loc peste 165 000 de creatori si consumatori de design romanesc, ce se sustin, inspira si motiveaza reciproc. In cele 6 editii Dichisar de pana acum am avut ocazia sa cunoastem aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo. Editia a 7-a e de bifat obligatoriu pentru cadouri de Martisor si 8 Martie.

5 motive ca sa nu ratezi editia Dichisar de Martisor


1. ATMOSFERA | Daca nu ai mai fost pana acum la #Dichisar, ti se vor reseta standardele. E targul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. Si mai ales pentru tine.

3. EXPOZANTII
| Oameni misto, talentati si cu picioarele pe pamant. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Vino devreme, sa ai timp de vorba.

4. BARUL | Organizatorii au un talent pentru a depista ce e trending in Bucuresti. Aici i-am cunoscut pe Coftale si Beautyfood, acum e randul VanFruct. Yumm!

5. TOMBOLA CU MULTUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpara de la Dichisar, donate de designerii prezenti. Cui nu-i plac cadourile?

25-26 Februarie, pe muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie, iar daca ai nevoie de mai multe informatii, le poti afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Newsletter