Home STIRI STIRI Ce rochii favorizeaza aparitiile inedite la fiecare nunta de pe lista?

Ce rochii favorizeaza aparitiile inedite la fiecare nunta de pe lista?

Ce rochii favorizeaza aparitiile inedite la fiecare nunta de pe lista?
Corina Naftanaila
Miercuri, 24.07.2019
Nuntile din timpul verii sunt deja programate dinainte si totusi, garderoba nu face fata cerintelor. Calendarul pe lunile de vara este aproape inrosit de insemnari care anunta necesitatea aparitiei in cadrul unui asemenea eveniment. Este ca un fel de trend mai ales pe teritoriul autohton ca economiile pentru vacante sa fie cheltuite la nunti sau pe diferite tinute.

In general, un asemenea eveniment impune un anumit dresscode si in functie de locatie se impun diferite restrictii. Este de la sine inteles ca nu se poate alege purtarea aceleiasi rochii de doua ori, in principal din cauza faptului ca cercul de prieteni este in mare parte acelasi. Retailerul DyFashion ce se face recunoscut prin modele spectaculoase de rochii sta la dispozitia publicului feminin cu preturi accesibile, fara a elimina din schema calitatea materialelor.

Vestimentatia pentru o nunta de vara trebuie in primul rand sa ofere o nota de eleganta completat de stilul cool i personal. Temperaturile caniculare pot fi un adevarat inamic, din acest motiv specialistii in moda rochiilor de la DyFashion recomanda alegerea materialelor usoare ce permit aerisirea.

Cum alegem rochiile pentru a exprima eleganta?

Asa cum am specificat, vestimentatia de la nunti implica anumite restrictii si reguli ce trebuie urmate pentru a nu influenta propria imagine in mod negativ.

rochie

• Rochia alba este dedicata miresei
Este adevarat ca nu toate miresele pastreaza traditia alegerii unei rochii albe, dar totusi albul este destinat miresei din principiu. Este o regula nescrisa ce tine de bune maniere si se pastreaza de ani de zile. Mai mult decat atat, sub nicio forma nu trebuie urmarita eclipsarea mirelui sau miresei. Sunt recomandate nuantele inchise pentru petrecerea de seara, totusi inca un punct de vizat este ca acestea sa nu coincida nici cu rochiile domnisoarelor de onoare.

Cu alte cuvinte este indicata documentarea si extragerea informatiilor pe calea gossip despre culorile deja urmarite pentru decoratiuni si amenajare.

• O rochie prea scurta poate exprima vulgaritate, involuntar
Aceste rochii se potrivesc in club. Daca majoritatea persoanelor adopta acest stil nu exista riscul de a iesi in evidenta in mod negativ. La nunti povestea este cu totul alta. Fiecare detaliu care nu se incadreaza intr-un anumit cod vestimentar iese la iveala, atragand atentii critice.

In schimb nu este nicio problema in afisarea formelor, in principiu se accepta cate un aspect de genul decolteului sau spate gol, crepeu, dar sa fie pe rand. Spre exemplu, daca modelul de rochie preferat prezinta un decolteu adanc, spatele este recomandat sa fie acoperit si invers.

La DyFashion sunt prezentate saptamanal rochii in colectia noua care pot scoate din rutina si pasionatele inraite de fashion.
Acest principiu este valabil si in alegerile accesoriilor. O rochie simpla se cere sa fie completata de accesorii voluminoase. In caz contrar, nici n element nu iese in evidenta, fiind acoperite reciproc.

• Culoarea rochiei
Recomandarile designerilor vestimentari orienteaza atentia spre culori precum rosul, bleumarinul si mai nou verdele inchis. Acestea pot fi insotite de dantela, paiete sau alte imprimeuri care fac purtatoarele sa se simta in lumina reflectoarelor, fara a concura totusi cu mireasa - atractia principala a serii. O rochie de nunta de la DyFashion poate elimina incertitudinile in alegeri - doritoarele beneficiaza de un tabel ce incadreaza marimile corespunzatoare valabil in prezentarea fiecarui articol.

Un outfit inedit cu rochiile de seara de la DyFashion

O idee practica consta in alegerea unei rochii de seara care ulterior poate fi purtata si in situatiile de a onora alte evenimente. Culorile pot fi pretentioase in privinta asortarii pantofilor si accesoriilor. Din acest motiv, negrul este clasic si face parte dintr-o moda ce nu are varsta. Pentru un plus de eleganta, rosul pantofilor completeaza perfect tinuta. Mai mult decat atat, denota un surplus de eleganta.

Fiecare culoare exprima detalii de personalitate. Astfel, un cod al nuantelor exprima pentru ochii formati caracteristici substantiale de substrat si mentalitate. Nu este asa de greu pentru culorile cunoscute precum rosul. Nu se reinventeaza apa calda. Este clar faptul ca o asemenea nuanta exprima senzualitatea si firea pasionala. Astfel, este un bun prilej de a atrage noi admiratori daca aceasta este perceptia personala asupra distractiei de la petrecere.

Pentru alte informatii cu privire la ce caracteristici psihice exprima culorile, acestea se pot observa din prezentarile de pe DyFashion. Principiul este acela de a observa ce stari starnesc modele la prima vedere si asocierea vine de la sine.

 

Newsletter