Home Nunta Organizare nunta 5 obiceiuri de nunta care nu mai sunt la moda in 2022

5 obiceiuri de nunta care nu mai sunt la moda in 2022

5 obiceiuri de nunta care nu mai sunt la moda in 2022
Ioana Marinescu
Miercuri, 12.01.2022

Unele traditii si obiceiuri de nunta nu vor disparea niciodata, insa altele ar tebui scoase de pe lista de activitati de la astfel de evenimente. Descopera ce nu ar trebui sa mai incluzi in organizarea nuntii in 2022.

 

1. Aruncarea buchetului

Aruncarea buchetului era un moment important in cadrul unei nunti, dar lucrurile incep sa se schimba. Acest obicei atrage atentia asupra femeilor singure si le face sa para mult prea dornice sa faca acest pas. Cuplurile incep sa sara peste aruncarea buchetului si aleg sa il inlocuiasca cu un dans personalizat sau un alt moment interesant, care nu face pe nimeni sa se simta ciudat.

2. Cheltuielile inutile

Pandemia de COVID a schimbat modul in care tinerii isi organizeaza nunta. Acestia se concentreaza acum pe lucrurile cu adevarat important si renunta la cheltuieli inutile, pe suveniruri pe care invitatii oricum le lasa in urma. Nu mai este nevoie sa ai marturii pe masa. In loc de asta, poti aduce o cabina foto, iar cine vrea o amintire de la nunta ta, poate face o poza.

3. Ornamentele cu baloane

Baloanele au avut un rol extrem de important in organizarea unei nunti, insa specialistii sustin ca incep sa fie demodate. In locul lor, cuplurile care isi organizeaza nunta ar trebui sa aleaga flori naturale.

4. Nuntile mici

Petrecerile cu putine persoane au fost la moda in anii de pandemie, insa lucrurile s-ar putea schimba incepand cu acest an. Cu tot mai multe persoane vaccinate, mirii vor dori sa invite cat mai multi oameni la nunta lor, iar petrecerile restranse vor fi exceptii, mai degraba decat regula.

5. Bufetul suedez

Bufetul suedez a avut momentul lui de glorie, insa specialistii in organizarea nuntilor sustin ca lucrurile se vor schimba in acest an. Mirii ar trebui sa aleaga un meniu care se se serveste fiecarui invitat.

Tendinte pentru nunti de urmat in 2022

Pe de alta parte, aceste tendinte vor face ravagii la nuntile din 2022. Astfel, invitatiile clasice vor fi inlocuite de invitatii electronice. Sunt mult mai ieftine si iti permit sa schimbi data evenimentului fara prea mare efort.

Plecarea mirilor de la nunta printr-un tunel de artificii este o alta tendinta interesanta pentru 2022.

Si darul de nunta ar putea fi inlocuit cu donatii pe care invitatii le pot face catre cazuri alese de miri. Pe langa faptul ca asa sunt ajutati si alti oameni, creste constientizarea asupra unor boli care pot afecta pe oricine.

Newsletter