Home Mireasa Rochii Mireasa Rochii de mireasa de inchiriat: modele pentru toate gusturile

Rochii de mireasa de inchiriat: modele pentru toate gusturile

Rochii de mireasa de inchiriat: modele pentru toate gusturile
Alexandra Negreanu
Joi, 16.05.2013
Atunci cand vrei sa inchiriezi o rochie de mireasa te lovesti de aceleasi situatii ca atunci cand cumperi una noua. O lista lunga de magazine, furnizori si designeri care pun la dispozitie o varietate de modele de rochii de mireasa de inchiriat. Decizia va fi luata in functie de bugetul si de dorintele tale. Unele mirese nu doresc sa inchirieze o rochie si prefera sa o cumpere: o data in viata pot sa poarte o astfel de rochie, asa ca de ce sa nu cumpere una? Alte mirese cred ca o astfel de rochie este prea scumpa sa fie purtata o singura data si aleg sa foloseasca banii pentru altceva.

Indiferent in care tabara te afli, nu strica sa iti arunci privirea pe oferta de modele din magazinele de inchirieri rochii de mireasa.


Rochii de mireasa de inchiriat: modele in linie A


Modelele de rochie de mireasa in linie A sunt cele mai versatile deoarece, in afara faptului ca sunt pentru toate gusturile, se potrivesc si tuturor tipurilor de siluete. Astfel rochia de mireasa in linie A devine o alegere perfecta pentru orice viitoare mireasa. Fiind un model atat de cautat de viitoarele mirese, magazinele si casele de moda dispun de modele de rochii de mireasa de inchiriat in linie A in mai multe culori, croieli si masuri.

Smart Bride 600 lei

Smart Bride 1500 lei


 

Elite Mariaj 250 euro


Rochii de mireasa de inchiriat: modele empire


Un alt tip de rochie de mireasa perfect pentru siluetele de tip para, mar, triunghi inversat sau clepsidra. Ce face ca acest model de rochie de mireasa sa fie desosebit este cusatura de sub bust si continuarea rochiei. In magazinele, saloanele si casele de moda care ofera rochii de mireasa de inchiriat exista diferite modele, pentru toate gusturile. Insa cel mai adesea aceste modele de rochii de mireasa sunt alese de miresele inalte, slabe si cu busturi mici sau de miresele gravide.

 

 

Trendy Bride 1200 lei

 

 

Rochie de mireasa Evie - Best Bride 1000 lei

 

 

Rochie de mireasa Best Bride 1100 lei

 

 

La Novia 450 euro


Rochii de mireasa de inchiriat: modele sirena


O rochie de mireasa de tip sirena este un model pretentios, potrivit doar pentru un anumit tip de silueta. Aceste modele de rochii de mireasa se muleaza perfect pe corp si este nevoie de forme cat mai bine proportionate.

 

 

Trendy Bride 1600 lei

 

 

Elite Mariaj 450 euro

 

 

Elite Mariaj 300 euro

 

 

Best Bride 2200 lei


Rochii de mireasa de inchiriat: modele de bal

Fiecare femeie are o rochie de mireasa la care viseaza inca de cand avea 10 ani. Insa bugetul de nunta poate nu iti permite sa ai acces la modelele de rochii de mireasa care se potrivesc sablonului mult visat. Asadar, optiunea de a alege sa iti inchiriezi rochia de mireasa iti ofera posibilitatea de a purta chiar o rochie sub semnatura unui designer renumit, la un pret accesibil. Rochia de mireasa de bal este, de asemenea, numita si rochia de mireasa de basm, sau rochia de mireasa Cenusareasa.

De obicei, aceste modele sunt prevazute cu corsaje montate, cordoane cu bijuterii atasate la talie si alte detalii de poveste. Femeile cu silueta para iubesc acest tip de rochie de mireasa, insa este potrivita si pentru siluetele clepsidra, triunghi inversat, dreptunghi sau mar.

 

 

Trendy Bride 1200 lei

 

 

La novia 350 euro

 

 

Elite Mariaj 400 euro

 

 

Best Bride 1500 lei


Rochii de mireasa de inchiriat: modele colorate

Cele mai comune culori de rochii de mireasa sunt alb si crem (ivory) insa, colectiile de rochii de mireasa din 2013 abunda in culori si nuante propuse de designeri precum Vera Wang, Alfred Angelo si altii. De la nuante calde de roz, verde, portocaliu pana la tonuri inchise de bordeaux, negru si maro gasim modele de rochii de mireasa pentru toate gusturile.

 

 

Trendy Bride 1600 lei

 

 

Elite Mariaj 250 euro

 

 

Best Bride 1900 lei



Oricare ar fi forma corpului tau, inaltimea si bugetul de care dispui, iti poti gasi rochia de mireasa perfecta, pentru ca, in final, fiecare femeie este unica in felul ei. Ai rabdare, tine cont de sfaturile specialistilor si vei purta in ziua nuntii rochia de mireasa care te va face sa te simti seducatoare si atragatoare, fie ca ai decis sa o inchiriezi sau sa o cumperi.

Tu vei alege o rochie de mireasa de inchiriat sau o rochie de mireasa de cumparat?

 

Newsletter