Home Mireasa Bijuterii Mireasa Verighete unicat din aur negru

Verighete unicat din aur negru

 Verighete unicat din aur negru
Anca Burniche
Joi, 19.05.2016
Cu totii ne dorim sa dam dovada de creativitate si originalitate atunci cand purtam o conversatie, cand facem o alegere vestimentara sau luam o hotarare ce ne influenteaza aspectul fizic. Pentru a fi intr-adevar unici, trebuie sa fim atenti la toate lucrurile care ne-ar putea pune in valoare, tinand cont totodata de ultimele tendinte din moda. Acesta este motivul pentru care mi-am propus sa-ti vorbesc astazi despre verighetele din aur negru, care pot deveni un accesoriul cheie al tinutei, daca acestea sunt alese cu bun-gust si putina indrazneala.

Bijuteriile filigran denota romantism si eleganta

Desi suntem in permanenta in cautarea noutatii, se pare ca tinerii raman fideli metalelor pretioase atunci cand vine vorba de alegerea inelelor de logodna sau a verighetelor. Astfel, aurul se afla inca in topul preferintelor, cu atat mai mult cu cat marii bijutieri ofera o bogata paleta de modele, astfel incat sa poata fi satisfacute si cele mai rafinate cerinte.

Tocmai pentru a da dovada de creativitate si a tine pasul cu tendintele, atelierele de bijuterii vin in intampinarea tinerilor insuratei cu verighete care sa imbine doua tipuri de metale pretioase, precum sunt bijuteriile din imaginea prezentata anterior, unde s-a lucrat atat cu aur negru, cat si cu aur roz.

Din perspectiva cromatica, se observa ca cele doua metale fac casa buna impreuna, culoarea aurului roz fiind data in functie de cantitatea de cupru pe care o contine aliajul, in timp ce nuantele de negru sunt influentate de tratamentele de suprafata ale pieselor din aur.

Se remarca, de asemenea, forma nonconformista a bijuteriilor, care tinde a fi un patrat cu colturile rotunjite, pentru a nu provoca disconfort celor care le poarta. Pentru a creste valoarea inelului pe care-l va purta pe deget sotia, bijutierii au incrustat pe verigheta acesteia si un mic diamant.

Continuand epopeea verighetelor unicat, iti prezint doua bijuterii lucrate filigran in aur galben, care insa au suprafata exterioara tratata chimic, astfel incat exteriorul sa devina negru. Cromatica acestor inele este minunata, lucratura sa imbinand elemente florale si gotice deopotriva. Se remarca, de asemenea, faptul ca verigheta viitoarei doamne este incrustata cu zeci de diamante!

Respectand aceleasi procedee chimice au fost realizate si verighetele din imaginea prezentata mai sus, numai ca de acesta data inelul viitoarei sotii are diamante batute pe o suprafata mai mica.

Desi verighetele sunt percepute a fi niste accesorii, nu trebuie uitat faptul ca aceste inele simbolizeaza legatura trainica a iubirii dintre doi tineri, motiv pentru care acestea trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea tinerilor insuratei, astfel incat verighetele sa le impodobeasca degetele o viata intreaga!

Urmatorul articol
Sotiile de aur din zodiac
Newsletter