Home Cuplu Psihologia cuplului Zodia cea mai fericita din 2017

Zodia cea mai fericita din 2017

Zodia cea mai fericita din 2017
Karena.ro
Joi, 08.12.2016
Astrele vor face multe zodii sa fie in 2017, insa numai pentru una totul se va alinia perfect, astfel incat nimic nu va interfera cu energia ei pozitiva.

Castigatoarea lui 2017 la capitolul fericire este nimeni alta decat nativa din zodiac Rac. Acest nativ este un semn de apa, din fire plin de optimism, asa ca, din principiu, Racului nu prea ii poate strica nimeni buna dispozitie. Insa 2017 se anunta numai lucruri bune pentru reprezentantii acestei zodii.Racii sunt suflete calde, bune iubitoare, iar anul acesta vor intalni, cei care inca nu sunt intr-o relatie, sufletul-pereche. Astrele prezic un 2017 extraordinar la acest capitol pentru Raci. Isi vor intalni alesul sau aleasa, iar fericirea lor va atinge cele mai inalte culmi. Chiar si pe cei mai pretentiosi dintre acesti nativi ii va atinge sageata lui Cupidon. Cei mai cusurgii dintre Raci vor fi intens curtati de persoane de sex opus: vor avea foarte multe intalniri, vor merge la petreceri si evenimente, vor avea o viata sociala foarte intensa.

Fericirea atinge cote maxime si pentru Racii care au un partener, fie sunt implicate intr-o relatie, fie sunt casatoriti. Este posibil ca in 2017 sa se bucure de venirea pe lume a unui copil. Legatura dintre parteneri va fi mai sudata ca niciodata, isi vor descoperi noi calitati si se vor da jos mastile, acolo unde este cazul.
Si pe plan financiar Racilor le va merge din plin anul acesta. Pentru cei mai ambitiosi dintre ei, astrele sunt favorabile pentru un nou loc de munca, mult mai bine platit, cu mult mai multe provocari. Nici pentru cei care nu vor sa se desprinda din zona de confort 2017 nu va fi unul cu surprise negative. Ba, dimpotriva! Acestia vor primi fie bonusuri, fie mariri salariale sau atentii care ii vor face sa se simta impliniti.

Newsletter