Home Cuplu Psihologia cuplului Femeia de gheata din zodiac: iata cine ii topeste inima

Femeia de gheata din zodiac: iata cine ii topeste inima

Femeia de gheata din zodiac: iata cine ii topeste inima
Alexa Galgau
Joi, 15.12.2016
Exista anumite persoane care ridica ziduri inalte in jurul inimii lor si nu lasa aproape pe nimeni inauntru. Acesti oameni sunt adesea judecati gresit ca fiind insensibili, cand de fapt nu fac altceva decat sa fie selectivi, ceea ce nu este nicidecum un lucru rau. Adesea poate sa fie vorba inclusiv despre o forma de timiditate si de o rezerva fata de persoane noi, care dispare in momentul in care relatiile devin mai apropiate.

Zodia de gheata este un semn de pamant, iar semnul care reuseste sa o imbuneze este unul de foc, in mod surprinzator!
Zodia de gheata a horoscopului

Cei care au avut de-a face cu un Capricorn stiu deja de ce aceasta zodie este de numita de gheata". Aceasta este una dintre cele mai rezervate zodii si nu se poate spune ca se ataseaza usor de alte persoane, dimpotriva. Adesea, Capricornul este destul de singuratic, o data pentru ca nu accepta usor oameni in viata sa si apoi pentru ca altii nu il inteleg sau nu fac efortul de a-l intelege.Capricornul nu este o persoana superficiala, din contra. Din tot zodiacul, are cele mai inalte standarde, din toate punctele de vedere. Inca din tinerete, se arata a fi mult mai matur decat cei de varsta lui si mult mai preocupat de scoala, pentru ca mai tarziu sa fie preocupat enorm de cariera. Succesul si ascensiunea pe scara sociala reprezinta cele mai aprige dorinte ale acestui semn de pamant, care adesea uita sa se bucure si de aspectele mai frivole ale vietii. Si, printre acestea, adesea se numara, in viziunea lui, si relatiile sau iubirea, pe care o vede ca pe un basm frumos, refuzand sa creada in totalitate in ea.
Capricornul este zodia de gheata pentru ca poate fi foarte rece, rezervat, neiertator si neinteresat de vietile altora. Totusi, cei care ajung sa il cunoasca mai indeaproape descopera lucruri uimitoare despre el: este incredibil de loial, un prieten adevarat, sincer, demn si familist. Persoanele nascute in zodia Capricorn sunt greu de inteles si pentru ca au o inteligenta aparte, ceea ce inseamna ca privesc lumea diferit fata de ceilalti oameni.

Cu toate aceste calitati, Capricornii adesea sufera de singuratate in cele din urma, pentru ca nu sunt imuni la aceasta. Chiar daca le merge bine in cariera, ei nu isi pot atinge intregul potential daca nu au si sprijin emotional din partea cuiva. Desi astrologia ne invata ca zodiile cu care un Capricorn se intelege cel mai bine sunt cele de apa sau de pamant, exista si una de foc cu care formeaza un cuplu surprinzator.

Cine topeste inima zodiei de gheata

 Semnul care topeste zodia de gheata este Berbecul, cu care Capricornul are de fapt foarte multe calitati in comun. Cele doua zodii se contrabalanseaza perfect atunci cand exista intr-adevar dorinta de a-si uni destinele. 


Unii ar spune ca cea mai evidenta asemanare este incapatanarea, insa ceea ce ii uneste cel mai mult este ambitia. Capricornul are o ambitie rece, calculata, pragmatica. Berbecul are o ambitie starnita de pasiune, de focul care arde permanent in interiorul sau. Fiecare vrea sa ajunga departe, dar urmeaza alte drumuri spre varf, inspirandu-se unul pe celalalt. Berbecul poate sa invete de la Capricorn despre importanta rabdarii in atingerea unui scop, iar Capricornul poate sa invete despre importanta unei pasiuni mai mari, un combustibil bun pentru a ajunge departe.

Berbecul si Capricornul au stiluri diferite de a iubi: primul vrea aventura si cauta mereu noutate, al doilea vrea stabilitate si apreciaza chiar si monotonia pe care multi o condamna. Totusi, se pot intalni undeva la mijloc, atunci cand este vorba de iubire adevarata. Berbecul va topi gheata din inima Capricornului, ii va aduce zambetul pe buze si ii va diminua cu mult incrancenarea. Capricornul, la polul opus, ii va arata Berbecului ca si celalalt mal" are farmecul lui, ca timpul petrecut in familie, in linistea casei, in acea tihna unica este de neinlocuit. Din punct de vedere sexual, ambele zodii au o energie erotica foarte puternica, desi Berbecul are un libido mult mai crescut decat al Capricornului, din cauza ca este guvernat de planeta Marte. Atunci cand aceste doua zodii ajung in pat, se dezlantuie niste forte puternice, amplificate de chimia care exista intre ele. Opusurile, in acest caz, se atrag complet, iar scanteile care ies la acest capitol ajuta la consolidarea relatiei.

Asadar, desi zodia de gheata, Capricornul, poate avea relatii bune cu zodiile de pamant si de apa, el poate sa gaseasca alt tip de fericire intr-o relatie neasteptata, plina de pasiune, alaturi de un Berbec.

Newsletter