Home Cuplu Psihologia cuplului Cele mai bune sotii din zodiac

Cele mai bune sotii din zodiac

Cele mai bune sotii din zodiac
Ioana Marinescu
Joi, 07.04.2022

Nu este deloc usor sa iti gasesti sufletul pereche, iar odata ce l-ai intalnit, sunt multe compromisuri pe care trebuie sa le faci, pentru ca relatia sa functioneze. Gasirea unei persoane compatibile cu tine este, deci, esentiala, pentru a fi fericit. Nu vei avea certitudini niciodata, dar astrologia ne asigura ca barbatii care le au alaturi pe aceste femei, vor avea parte de ce este mai bun. Afla care sunt cele mai bune sotii din zodiac.

 

1. Rac

Femeia Rac este loiala si implicata 100% in relatia sa. O astfel de partenera va incerca orice, pentru a-si salva casnicia, pentru ca daca isi ia un astfel de angajament, este pentru toata viata. Familia reprezinta o prioritate pentru aceasta nativa si nimic nu o va face sa isi schimbe opiniile. Daca o cuceresti, vei avea alaturi o femeie autentica, ce isi tine promisiunile si vrea sa isi vada partenerul fericit. Nativa Rac nu minte, asa ca nu vei avea niciun motiv sa te indoiesti de ea. Toate aceste calitati o fac una dintre cele mai bune sotii din zodiac.

2. Pesti

Femeia Pesti este foarte iubitoare, iar partenerul ei va fi un rasfatat toata viata. Aceasta nativa va face orice, pentru a-i indeplini dorintele celuilalt si a-l asigura de faptul ca a facut cea mai buna alegere, luand-o de sotie. Uneori, femeia Pesti poate fi capricioasa si cu toane, dar nu o face din rautate. O astfel de partenera este plina de resurse, cand vine vorba de pregatirea unei surprize, este foarte inteligenta, blanda si intelegatoare. O viata alaturi de aceasta zodie va fi una plina de amintiri frumoase.

3. Balanta

Partenera Balanta este plina de energie si vitalitate, iar viata alaturi de ea este una desprinsa, parca, din filme. Este rabdatoare, foarte inteligenta, spontana, amuzanta si nu prea ai cum sa te plictisesti alaturi de ea. Gandeste la rece, atunci cand este nevoie, asa ca nu vei avea parte de discutii irationale si va dori intotdeauna sa clarifice lucrurile, in loc sa isi imagineze scenarii. Nativa Balanta este plina de compasiune si crede cu tarie ca relatia ei este cea mai importanta, asa ca va face orice ca sa reziste. Fiind una dintre cele mai romantice femei, momentele frumoase vor fi nenumarate.

4. Taur

Cand ai alaturi o femeie in zodia Taur, intelegi ca dragostea este, inainte de orice, despre legatura dintre doua minti. Aceasta nativa adora conversatiile lungi si intense, iar o discutie pasionala este modul ei preferat de a se apropia de celalalt. Fiind foarte inteligenta, va cauta parteneri care sa o provoace si sa ii faca fata in discutii. Odata ce se indragosteste, aceasta nativa o face pentru toata viata si va lupta din rasputeri pentru relatia ei. In plus, este si o mama perfecta, asa ca barbatul care o va cuceri va fi un fericit.

5. Varsator

Femeia Varsator este plina de farmec si cucereste usor orice barbat. Odata ce te lasa in viata ei, va avea grija sa te faca fericit. Este o persoana relaxata, inteligenta si dornica sa se bucure de viata, asa ca nu vor fi multe momente tensionate intr-o relatie cu ea. Nativa Varsator este si foarte ambitioasa, asa ca va avea grija ca are succes in cariera, inainte de orice. Nu inseamna, insa, ca isi va compromite vreodata relatia, pentru viata profesionala. Va reusi ca ambele ei planuri sa functioneze ca la carte, pentru ca este atat de buna.

 

Newsletter