Home Cuplu Psihologia cuplului Cea mai fidela femeie din zodiac: niciuna nu are loialitatea ei

Cea mai fidela femeie din zodiac: niciuna nu are loialitatea ei

Cea mai fidela femeie din zodiac: niciuna nu are loialitatea ei
Karena.ro
Vineri, 28.10.2016
Loialitatea este o pasare rara astazi. Nu mai traim in perioada cu domnite si cavaleri, in care infidelitatea era pedepsita de catre societate. Exista foarte multe tentatii si la fel de multi "pofticiosi". Intre acestia insa se disting nativii unei singure zodii, care sunt foarte credinciosi sufletului lor pereche.

Iata care este zodia care nu ar calca stramb niciodata!

Este vorba despre zodia Sagetator. Persoanele nascute sub acest semn astral sunt, spun astrele, cele mai fidele. Femeia din Sagetator se indragosteste la prima vedere, iar iubirea, la ea, vine cu tot alaiul adus de romantism: fluturi in stomac, intalniri sub clar de luna, declaratii de dragoste, nopti pasionale. Tanjeste dupa atingerile iubitului ei si iubeste cu toata fiinta. Este capabila de cele mai puternice sentimente de iubire, tocmai de aceea nimeni, in afara sufletului ei pereche, nu ii poate atrage atentia.

Asadar, iubitul este centrul existentei ei si nu va concepe sa-si imagineze viata alaturi de nimeni altcineva, decat de acesta. Atunci cand iubeste Sagetatoarea, inima ii apartine celui de care este indragostita, desi uneori este destul de naiva si se poate insela in privinta acestuia.

Nu stie sa minta, nu stie sa insele, nu stie sa manipuleze. Cu toate acestea, in schimbul loialitatii ei, Sagetatoarea cere un singur lucru: sa nu se plictiseasca in relatie, lucru de care trebuie sa se ocupe si iubitul ei.
Ea isi pune inima pe tava, insa nu doreste ca sufletul pereche sa nu-i acorde atentie: vrea sa se distreze, sa se plimbe, si sa bifeze pe lista tot ce fac cuplurile indragostite. Cu acest mic pret ii poti castiga fidelitatea Sagetatoarei.

Newsletter