Home Cuplu Psihologia cuplului 7 femei din zodiac care sunt greu de cucerit

7 femei din zodiac care sunt greu de cucerit

7 femei din zodiac care sunt greu de cucerit
Ioana Marinescu
Vineri, 16.06.2023

Unii oameni sunt greu de impresionat, in timp ce altii stiu sa se bucure de orice. Iar acest lucru este, uneori, influentat si de astre. Afla care sunt cele sapte femei din zodiac pe care barbatii nu le pot cuceri.

 

Capricorn: standarde imposibil de inalte

Capricornii se cred perfecti, asa ca nu este de mirare ca au standarde imposibil de inalte. Sunt precauti si suspecteaza pe toata lumea pe care o intalnesc. Ca rezultat, se uita cu dispret la ceilalti si par inabordabili. Nativii din Capricorn simt ca stiu mai bine decat toata lumea si sunt extrem de incapatanati. Mandria si ego-ul lor ii fac foarte inchisi la minte, iar femeile nascute in aceasta zodie au un comportament pasiv-agresiv. Si nu te gandi ca pentru ele este vorba doar de un joc, pentru ca in realitate sunt foarte greu de impresionat. Mereu cu garda lor sus, aceste femei tind sa ii corecteze pe altii si sa aiba o atitudine autoritara si controlanta.

Sagetator: respinge traditionalul

Fiind spirite libere si independente, Sagetatorii au o viziune foarte deschisa si neconventionala asupra vietii. Adesea resping traditionalul, iar femeile nascute in aceasta zodie adora sa ii provoace pe cei care par a avea o viziune limitata. Sagetatorul este un semn de foc, iar femeile guvernate de acest semn sunt pline de viata. Acestea nu tolereaza lenesii, nici nu vor o viata marcata de munca. Nativa Sagetator place un grup restrans de oameni si ii respinge pe cei care nu se incadreaza in standardele ei.

Varsator: superioritate intelectuala

Femeile Varsator nu sunt deloc usor de impresionat, nici de aspectul fizic, nici de inteligenta. Cauta o conexiune mentala, care sa le stimuleze si sa le provoace de fiecare data. Apreciaza conversatiile intelectuale si identifica imediat o persoana superficiala. Atunci cand un barbat nu este autentic si se straduieste prea mult sa o cucereasca, aceasta nativa isi ridica ziduri imposibil de depasit.

Scorpion: au nevoie de provocare

Femeile scorpion sunt misterioase si uneori intunecate, asa ca nu este de mirare ca sunt greu de impresionat. Nu suporta mediocritatea si cauta persoane cu adevarat exceptionale, asa ca daca nu iti place sa iesi constant din zona de confort, nu intra in acest joc. Atrasa de putere si carisma, nativele Scorpion apreciaza o provocare si nu se va lasa cucerita de o persoana care nu are niciun pic de mister. Barbatul cu personalitate unica este sufletul pereche al acestei femei, chiar daca acesta vine cu un bagaj emotional.

Rac: simte toate emotiile din lume

Femeile Rac sunt sensibile si empatice, simt toate emotiile din lume, asa ca nu vor fi niciodata impresionate de oameni care nu se deschid emotional. Cauta autenticitate si nu suporta orgoliul, asa ca nu va fi deloc usor sa le tii langa tine, daca nu esti gata sa fii sincer cu tine. Nici bunurile materiale nu le atrag, asa ca ai mai multe sanse sa o cuceresti pe femeia Rac cu un gest romantic, decat cu o bijuterie.

Fecioara: in cautarea perfectiunii

Greu de impresionat sunt si Fecioarele, pentru ca vor perfectiune in orice aspect al vietii lor. Sunt atat de exigente, incat au standarde prea mari si pentru ele insele. In plus, femeile nascute in aceasta zodie sunt foarte critice si pretentioase. Un barbat trebuie sa fie cu adevarat exceptional, pentru a le cuceri. Ai o bila alba de la ele daca reusesti sa le inspiri si sa le motivezi.

Berbec: mereu competitive si ambitioase

Femeile Berbec sunt dinamice si pline de viata. Ele se cred centrul Universului si nu prea au alti ochi pentru cineva. Daca vrei sa o cuceresti pe aceasta nativa, trebuie sa iti asumi faptul ca nu vei avea parte de prea multa atentie.

Newsletter