Home Cuplu Psihologia cuplului 5 femei din zodiac care tin barbatii sub papuc

5 femei din zodiac care tin barbatii sub papuc

5 femei din zodiac care tin barbatii sub papuc
Ioana Marinescu
Joi, 17.02.2022

Cand vine vorba de relatii, comportamentul femeilor este influentat si de zodii. Afla care sunt cele cinci semne astrale care isi tin iubitii sub papuc, oricat de puternici ar fi acestia.

 

1. Taur

Femeia Taur are standarde foarte ridicate si se asteapta ca toata lumea din viata ei sa le respecte. Presiunea cea mai mare este, desigur, pe jumatatea ei. Barbatul care ii va fi alaturi femeii Taur trebuie sa fie puternic, inteligent si sa incerce macar sa ii tina piept. Nu va reusi, o astfel de partenera este hotarata sa faca legea in relatie, iar daca o iubesti, trebuie sa lasi de la tine. Ea va incerca sa controleze viata partenerului - atat cea profesionala, cat si cea personala, si va face orice ii sta in putere, pentru a reusi. Femeia Taur are mult tact si diplomatie, asa ca s-ar putea sa nu iti dai seama ca esti sub papuc.

2. Fecioara

Femeia Fecioara este o fire independenta, iubeste libertatea si gandeste pentru ea. Nu ii place sa i se spuna ce sa faca si va renunta la orice relatie care ii ingradeste aceste placeri. Tot din dorinta de a-si pastra independenta are tendinta de a-si controla jumatatea. Nu o face decat atunci cand simte ca este in pericol sa fie controlata, asa ca daca nu vei incepe o lupta pentru putere cu aceasta zodie, lucrurile vor fi mult mai simple. Femeia Fecioara crede ca dominarea partenerului este cea mai buna metoda de a pastra controlul vietii ei.

3. Scorpion

Femeia Scorpion se considera o maestra a manipularii si dominarii, mai ales cand vine vorba de relatii. Se pricepe de minune sa joace tot felul de jocuri prin care sa iti arate ca ea e sefa. Nu ai nicio sansa in fata ei, pentru ca este extrem de inteligenta si de sireata si va sti cum sa indrepte intotdeanna lucrurile in favoarea ei. Viata cu femeia Scorpion va fi o aventura, dar farmecul ei te va face sa simti ca merita orice sacrificiu. Recompensele oferite de femeia Scorpion sunt pe masura compromisurilor pe care ti le cere.

4. Sagetator

Femeia Sagetator isi arata latura dominanta atunci cand lucrurile trebuie facute, dar nu se misca nimic. Daca stie ca aveti nevoie de ceva, dar nu are chef sa faca, nu va ezita sa te domine, pentru ca tu sa fii cel care se apuca de treaba.

5. Capricorn

Femeia Capricorn este foarte aroganta si egoista, asa ca este firesc sa se astepte ca lucrurile sa fie facute asa cum vrea ea. Intr-o relatie, ea va lua toate deciziile importante, iar partea cea mai buna este ca s-ar putea nici sa nu-ti dai seama ca esti sub papuc.

Newsletter