Home STIRI STIRI White Wedding Days - zile de poveste pe 24 si 25 mai

White Wedding Days - zile de poveste pe 24 si 25 mai

White Wedding Days - zile de poveste pe 24 si 25 mai
Raluca Cristea
Vineri, 24.05.2013
Bijuteria Teilor va invita la White Wedding Days, un eveniment dedicat in totalitate viitorilor miri.
Vineri si sambata, 24 - 25 mai, intre orele 10:00 - 20:00, la showroom-ul Bijuteria Teilor din Pitesti, Strada Smeurei se deschid portile unui taram magic, parte din povestea voastra.



Bifati in agenda evenimentul White Wedding Days, ce reuneste firme din diverse domenii, acoperind toata gama de servicii si produse dedicate organizarii nuntii - un bun prilej pentru toti cei ce iti doresc sa se casatoreasca sa treaca in revista oferta furnizorilor.

Bijuteria Teilor te asteapta sa descoperi toate elementele ce transforma ziua nunti intr-una de neuitat precum verighetele, accesoriile aur, rochia de mireasa, aranjamentele florale, invitatiile, marturiile, serviciile foto-video, decoratiunile, etc.

Iar pentru ca noi ne dorim sa fim parte din povestea voastra, va oferim ocazia de a catiga o serie de premii speciale participand la tombola organizata in cadrul evenimentului: o pereche de verighete cu diamante, o rochie de mireasa, un pachet complet makeup & hair styling, tortul mirilor, o sesiune foto spectaculoasa si multe alte cadouri.


Mai multe informatii pe

http://blog.bijuteriateilor.ro/white-wedding-days-pentru-o-nunta-de-vis/


https://www.facebook.com/BijuteriiAur.BijuteriaTeilor


Newsletter