Home STIRI STIRI Recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical al bebelusului tau s-a imbogatit cu NOI SERVICII SI OPTIUNI

Recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical al bebelusului tau s-a imbogatit cu NOI SERVICII SI OPTIUNI

Recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical al bebelusului tau s-a imbogatit cu NOI SERVICII SI OPTIUNI
Andreea Baluteanu
Luni, 17.07.2017
Medicina evolueaza constant gratie pasiunii si talentului unor oameni dedicati stiintei. Preocuparea constanta a bancii de celule stem Stem Sure a fost in aceeasi directie, si anume in a-ti oferi cea mai buna calitate posibila pentru stocarea probei copilului tau, alaturi de linistea pe care ti-o ofera siguranta unei stocari de incredere pe termen nelimitat.
Pentru ca stim ca este important sa ai raspunsuri la toate intrebarile pe care ti le-ai putea pune, noi, cei de la Stem SURE iti oferim informatii si raspunsuri la intrebari pe care ti le-ai putea pune, dar si la intrebari care un apar in mod obisnuit:

1. Daca am indicatia de utilizare a celulelor stem ombilicale stocate la Stem SURE, am unde face transplantul?

2. Stiinta evolueaza constant. Voi avea acces la descoperirile si realizarile Bancii ce se vor aplica in viitor probelor de celule stem stocate in Marea Britanie prin intermediul Stem Sure ?


Stem Sure, banca pe care o poti alege pentru procesarea si stocarea celulelor stem ale bebelusului tau, este leader-ul etic si de inovatie al pietei de profil din Romania.

De aceea, dar si pentru ca performanta este in ADN-ul nostru, Stem Sure reprezinta in Romania compania de biotehnologie Biovault, una dintre cele mai titrate companii din lume in domeniul tesuturilor umane si al celulelor stem, astfel incat raspunsul ambelor intrebari este: DA.


1. Daca am indicatia de utilizare a celulelor stem ombilicale stocate la Stem SURE, am unde face transplantul?

DA. Stem SURE ofera in Romania la aceasta ora, cel mai complet produs din domeniul transplantului de celule stem recoltate la nastere.

Prin intermediul bancii de celule stem Biovault din Marea Britanie - Stem Sure iti poate facilita accesul la transplant in spitale experimentate din Marea Britanie. Cu o performanta de 10 transplanturi reusite din 10 (cu celule stem recoltate la nastere) si cu peste 4,000 de transplanturi de maduva procesate in laboratorul propriu, Biovault - banca noastra din Marea Britanie - se poate mandri cu experienta sa in domeniul transplantului cu celule stem .

Astfel, poti sa te adresezi bancii Stem Sure in relatie cu utilizarea probei de celule stem pe care ti-o stocam, avand toata increderea ca este pe maini bune si experimentate.


2. Stiinta evolueaza constant. Voi avea acces la descoperirile si realizarile Bancii ce se vor aplica in viitor probelor de celule stem stocate in Marea Britanie prin intermediul Stem Sure?

 

DA. Biovault este o banca de celule stem implicata in mod activ in cercetare, pentru a oferi parintilor acces la evolutia medicinei si la descoperirile viitoare. Actionar principal al bancii este Universitatea din Plymouth, UK, universitate cotata printre primele 2% universitati din lume.

Prin acest parteneriat, Biovault participa la proiecte stiintifice ce sunt poarta de acces catre Medicina zilei de maine si pe care, prin intermediul bancii tale, Stem SURE, le vei putea accesa.

 

Experienta Bancii noastre se intinde pe parcursul a peste 15 ani de activitate neintrerupta, beneficiind de aportul academic al Universitatii din Plymouth in calitate de partener.
Cu o rata de succes de 100% in utilizarea in transplant a probelor de celule stem recoltate la nastere si peste 4,000 de procesari de probe pentru transplantul de maduva, Biovault reprezinta un pas inainte firesc si la nivelul exigentelor pe care le ai de la o banca de celule stem.

 

In concluzie, prin intermediul parteneriatului nostru cu Biovault vei avea acces, in calitate de client Stem Sure, la cele doua facilitati importante aduse de aceasta: accesul la unitati medicale de transplant partenere Biovault si la produsele rezultate din cercetarea intreprinsa in cadrul bancii engleze.

Daca tot ceea ce ti-am scris ti se pare interesant si vrei sa impartasesti cu noi entuziasmul tau sau daca vrei si mai multe informatii, scrie-ne la adresa de mail office@stemsure.ro sau contacteaza-ne telefonic la 0720 783 611 (0720 STEM 11)!

Newsletter