Home STIRI STIRI Ce este convenabil pentru organizarea evenimentului? Sa cumparati engros de la noi.ro

Ce este convenabil pentru organizarea evenimentului? Sa cumparati engros de la noi.ro

Ce este convenabil pentru organizarea evenimentului? Sa cumparati engros de la noi.ro
Ioana Marinescu
Luni, 09.01.2023

Suntem in preajma sarbatorilor de iarna, iar timpul parca devine din ce în ce mai presant, deoarece inca sunt multe de facut, mai ales la capitolul cumparaturi.

 

Sigur, este extrem de usor sa alergam la primul supermarket dar din pacate tot ce vom intalni acolo este aglomeratia si poate ca nici nu vom gsi produsele sau cadourile pe care dorim s le cumparam.

Solutia ideala pentru cumparaturi este cea in care, asezati comod in fotoliu, putem sa comandam engros tot ce avem nevoie pentru organizarea unui eveniment reusit sau pregatirea meselor de sarbatori.

Tot ce iti doresti, in incinta unui singur magazin

Poti sa te convingi singur de acest lucru daca vei alege sa iti faci cumparaturile de la Noi.ro . Sub acoperisul acestui magazin de cash&carry vei descoperi o multitudine de produse cu preturi mai mult decat convenabile, dar si o oportunitate pentru afacerea ta, daca ai una. Poti cumpara en-gros tot ceea ce te intereseaza, la preturi accesibile.

Aici te asteapta peste 40.000 de articole, din domenii dintre cele mai diverse cum ar fi decoratiuni si electrocasnice, uz casnic si menaj, ingrijire personala, dar si produse pentru bricolaj, gradina si pet shop.

In plus, catalogul lunar te tine la curent cu ultimele noutati daca alegi sa te abonezi pentru a fi informat. Astfel vei sti mereu ce sa alegi dintre ofertele variate care se schimba in fiecare luna.

Ornamente si articole pentru sarbatorile de iarna

Momentul mult asteptat de copii, dar si de adulti este bineinteles momentul festivitatilor si al sarbatorilor de iarna. Pentru a fi sigur ca nu ratezi ceva important, dar si pentru organizarea cum se cuvine a acestui eveniment este bine sa te pregatesti inca de pe acum cu accesoriile necesare.

Astfel pe pagina Noi.ro poti gasi instalatii si decoratiuni luminoase care pot impodobi bradul sau peretii exteriori ai locuintei. Sigur ca nici seturile de globuri in diverse combinatii nu pot lipsi dar nici coronitele de Craciun care vor fi aranjate la intrare.

Oaspetii invitati la petrecere vot fi placut surprinsi de instalatiile de tip perdea cu prelungitor, care pot fi manuite cu ajutorul unei telecomenzi.

Produse de ingrijire personala, dar si cadouri deosebite sub forma de set

Pe langa produsele de curatenie care in aceasta perioada sunt la mare cautare, asa cum sunt produsele de uz casnic si menaj pentru baie si bucatarie, magazinul Noi.ro comercializeaza si produse de ingrijire personala la preturi convenabile pentru oricare buzunar.

Astfel, deodorantele si gelurile de dus, precum si sampoanele, sapunurile lichide sau vopselele de par sunt printre cele mai cautate produse. Parfumurile reprezinta desigur un must have, fie ca sunt cumparate pentru uz propriu, fie ca sunt facute cadou.

Atat doamnele, cat si domnii se vor putea delecta cu parfumuri originale de la branduri renumite pentru autenticitatea lor, cum ar fi Adidas sau B.U. Iar cel mai simplu mod de a surprinde o persoana draga este oferirea unui set complet de ingrijire care sa contina un gel de dus, un deodorant si o lotiune de corp asortata.

Sigur, cu cumparaturile en-gros vei iesi pe plus, indiferent ce alegi sa comanzi.

Pentru mai multe detalii intra pe pagina oficiala a magazinului Noi.ro.

Contact: comenzi@noi.ro.

Newsletter