Home STIRI STIRI Jennifer Aniston s-a logodit si pregateste o nunta inedita. Avem detalii noi!

Jennifer Aniston s-a logodit si pregateste o nunta inedita. Avem detalii noi!

Jennifer Aniston s-a logodit si pregateste o nunta inedita. Avem detalii noi!
Raluca Cristea
Sâmbătă, 18.08.2012
Frumoasa actrita Jennifer Aniston (43) s-a logodit cu cel pe care il numeste deseori "protectorul" ei - actorul  (41). Vestea a fost data saptamana aceasta, chiar de catre agentul de presa al actritei americane. Noi avem cele mai proaspete detalii despre nunta lor!
"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, vineri, atunci cand a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui in casatorie", a declarat agentul de presa al actorului.

Bat clopotele de nunta?

Cei doi viitori insuratei sunt prieteni de mai multi ani, formeaza un cuplu inca din luna mai 2011 si au jucat impreuna in comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012).

Cunoscuta in primul rand pentru rolul din serialul "Friends" si pentru casnicia alaturi de actorul Brad Pitt (destramata de relatia extraconjugala cu Angelina Jolie), Jennifer Aniston a fost considerata mai mereu ca traind in umbra relatiei cu Brad. Se pare ca, in sfarsit, carismatica actrita este fericita si pregatita sa isi schimbe statutul alaturi de omul despre care spune, oricand are ocazia, ca i-a schimbat viata. Spre deosebire de Jennifer, Justin Theroux nu a mai fost casatorit.


Unde va avea loc petrecerea de nunta pentru Jennifer si Justin?

Despre mediatizatul cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt, cunoscut si sub numele Brangelina, se emit fel si fel de ipoteze. Ba se despart, ba mai infiaza un copil, ba chiar in ultimul timp se zvoneste ca, in sfarsit, se casatoresc. Iata ca nici Jennifer nu bate pasul pe loc.

Alaturi de Justin, Jennifer a fost vazuta de curand in Grecia, admirand sala de evenimente a unui hotel luxos (Elounda Beach Hotel) din Insula Creta. Se pare ca cei doi se afla in cautarea locatiei perfecte pentru petrecerea lor de nunta, cu atat mai mult cu cat Jennifer a declarat ca ceremonia de casatorie va avea loc pana la sfarsitul lui 2012. Ba chiar actrita si-a ales domnisoarele de onoare - prietena si colega de platou Courtney Cox si noua lor prietena, Chelsea Handler. Coco, fiica lui Courtney, va fi responsabila pentru pernuta cu verighete, dar si pentru flori.

Nici nu este de mirare ca cei doi indragostiti au ales Insula Creta pentru nunta lor: peisajul de vis, vremea prielnica, radacinile grecesti ale actritei (tatal ei este grec).


Cum arata hotelul unde ar putea avea loc petrecerea

Surse din interiorul hotelului Elounda Beach Hotel (Insula Creta) au declarat ca Jennifer a fost acolo de curand alaturi de Justin si s-au interesat de toate detaliile specifice organizarii unei petreceri de nunta.

Iata ce include pachetul de nunta oferit de luxosul hotel:
- un consultant dedicat evenimentului 24/24;
- intocmirea tuturor actelor necesare;
- ceremonia de cununie civila si/sau religioasa in curtea hotelului sau in interiorul Bisericii acestuia;
- pentru miri si invitati, sticle de sampanie si dulciuri traditionale pe care grecii obisnuiesc sa le serveasca la nunta.

Daca vrei sa vezi cum arata intregul hotel, acceseaza http://www.eloundabeach.gr

Voi ce parere aveti despre Jennifer si Justin? Le sta bine impreuna? Oare care nunta va avea loc prima: Jen&Justin sau Angelina&Brad?

Newsletter