Home STIRI STIRI Oana Moșneagu se pregătește să devină mireasă. A probat 70 de rochii până să aleagă ce va purta

Oana Moșneagu se pregătește să devină mireasă. A probat 70 de rochii până să aleagă ce va purta

Oana Moșneagu se pregătește să devină mireasă. A probat 70 de rochii până să aleagă ce va purta
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 25.04.2024

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele în fața Ofițerului Stării civile în 6 aprilie, iar în 2 iunie este programată nunta într-o locație de vis, cu invitați aleși și multe surprize.

Oana Moșneagu a probat 70 de rochii de mireasă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Actrița susține că a aprobat în total 70 de rochii de mireasă și a ajuns la concluzia că va purta doar două, alese chiar de către Vlad Gherman, partenerul ei de viață, după ce a văzut imagini cu ea în diferite ținute.

Machiajul și coafura au rămas un secret pentru public, dar ținutele sunt deja alese, totul este aproape pus la punct, mirele și-a ales costumul, iar mireasa va îmbrăca două rochii diferite în care cu siguranță va arăta minunat și care o vor avantaja din toate punctele de vedere.

Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere până la dansul mirilor. După, am ales o rochie la mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele 10”, susține actrița.

Ce tradiții și obiceiuri nu vor respecta la nuntă Oana Moșneagu și Vlad Gherman?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Pentru că actorii locuiesc deja împreună, ei nu vor respecta obiceiul cu luatul miresei de acasă, nu vor face bradul de nuntă și au decis împreună ca nici dansul găinii să nu aibă loc. Oana nu este prea încântată de furatul miresei, pentru că nu ar vrea să piardă nici măcar un minut din nunta ei și să fie plecată în altă parte.

Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din nunta mea, o mai fac și duminica. Petrecerea începe undeva pe la 19. A doua zi lumea mai și merge la muncă, nu putem să o ținem până la 9 dimineața, să pierd o oră și unde să mă duc, în pădure? În Ciolpani facem noi nunta, dacă au vreo idee inedită să zburăm până la Paris și înapoi nu știu. Vreau să fiu cât mai prezentă la nunta mea pentru că zboară timpul foarte repede și vreau să mă bucur de tot ceea ce am pregătit”, a mai spus actriță.

Cei doi încă nu au învățat coregrafia pentru dansul mirilor și conform spuselor actriței, cu excepția locației pe care au ales-o imediat pentru că ea își dorea foarte tare acest lucru, niciun alt aspect nu i s-a părut ușor de gestionat.

Chiar și găsirea unui artist care să poată cânta și melodiile de folclor și melodii de pe vremea tinereții și de acum sau a unei trupe care să se ridice la standardele lor și ale invitaților nu a fost ușor de găsit. „Voiam o trupă care să ridice invitații in picioare. Am găsit până la urmă. Eu vreau să se danseze, vreau să se distreze toată lumea”, a continuat actrița.

Oana mărturisește că are emoții atunci când se gândește la slujba din biserică pentru că știe că atunci acolo so atunci se va produce legătura la un nivel profund, încât îi este teamă să nu iasă cu machiajul întins: „Momentul acela cred că o să fie cel mai important pentru noi. Emoțiile cele mai puternice cred că vor fi atunci și probabil când ne vom vedea pentru prima dată, el pe mine în rochia de mireasă și eu pe el, în costumul de mire”.

Cum arată verighetele alese de cei doi miri?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

În ceea ce privește verighetele, atât Oana, cât și Vlad au ales un design unic, iar inelele se află în curs de a fi produse, după ce mirii au făcut o primă probă și nu au fost mulțumiți de rezultat.

„Nu sunt niște inele clasice. Verighetele ar trebui să aibă niște unghiuri destul de brute, nu foarte bine finisate. Pe lângă verighetă, ar trebui să am și un ineluș cu pietricele care pare o crenguță de copac. Sperăm să arate interesant pentru că am făcut o mică probă și nu erau în zona în care ne doream noi”, a declarat Oana pentru Unica.

În cadrul aceluiași interviu, actrița a mărturisit că părinții ei au emoții foarte mari, mama ei și-a dorit toată viața să o vadă mireasă, iar tata și-a dorit să o vadă la casa ei, iar acum părinții sunt foarte fericiți că acest lucru se întâmplă în sfârșit.

Cum a arătat cununia civilă dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman? „Gherman la pătrat…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Îmbrăcați în ținute deosebite, ea a purtat o rochie albastră diafană care i-a lăsat la vedere umerii și decolteul, iar el un costum crem, reflectând stilul lor distins și reușind să strălucească în ziua cea mare.

Mirii și-au exprimat personalitatea prin detaliile atent lucrate ale consumelor pe care le-au purtat și momentul a fost cu siguranță plin de emoție, fiind doar începutul unei călătorii plină de iubire.

Cei doi au radiat de fericire, de emoții și au pășit cu încredere spre un nou capitol din viața lor. „Lume, lume, ăștia suntem noi în cea mai bună variantă a noastră. Gherman la pătrat! Începe o etapă nouă”, au scris cei doi actori pe pagina lor de socializare în urma cununiei civile.

Cum a fost petrecerea burlăcițelor pentru Oana Moșneagu?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Mosneagu / Gherman 😋 (@oana_mosneagu)

Petrecerea burlăcițelor a fost un moment foarte frumos pentru care actrița s-a pregătit intens. Și-a luat prietenele și au plecat într o destinație europeană unde s-au distrat pe cinste.

Roma este locația unde Oana a ales să plece împreună cu cele mai bune prietene pentru a celebra ultimele zile din burlăcie și pentru a se pregăti cu pași repezi de marele eveniment din viața ei. Oana a decis să meargă pentru câteva zile într-o locație de vis, unde s-a plimbat împreună cu prietenele ei și s-a simțit bine știind că urmează să devină mireasă.

Surse foto: instagram.com

Surse articol: viva.rospynews.rolibertatea.ro

Newsletter