Home STIRI STIRI Utilitatea rotilor in domenii variate

Utilitatea rotilor in domenii variate

Utilitatea rotilor in domenii variate
Andreea Baluteanu
Marţi, 17.10.2017
Rolul pe care il joaca rotile, necesitatea si utilitatea acestora intr-o varietate de sectoare de activitate nu poate fi contestat de nimeni. Nu inutil afirma multi ca roata reprezinta una dintre inventiile cele mai importante ale omenirii - ne-am putea imagina lumea si o evolutie a sa fara roti? Pentru ca reprezinta elemente atat de importante, diverse companii s-au specializat in producerea lor, TENTE fiind una dintre cele care a reusit sa aduca rotile la nivel de arta, cu mult peste asteptari.

Astfel, societatea a avut ca scop producerea celor mai variate tipuri de roti, de caracteristici diverse, pentru a putea satisface nevoile tuturor domeniilor de activitate ce le folosesc.

Pentru a satisface necesarul de flexibilitate, mobilitate si siguranta in orice tip de transport, rotile din silicon si cauciuc, cele din poliamida, poliuretan, cele dedicate aplicatiilor industriale etc sunt numai o parte din solutiile pe care le propune TENTE in cadrul paginii www.tente.com/ro-ro/.
In ceea ce priveste detaliile ce privesc fiecare solutie pentru fiecare activitate, acestea sunt foarte importante. Dupa cerinte trebuie alese si rotile ideale. Acestea se impart in mai multe categorii. Spre exemplu cele fixe sunt dedicate transportului liniar. In schimb cele pivotante dispun de sisteme de prindere, ceea ce le face montarea si utilizarea cu mult mai usoara decat a altor modele, reprezentand raspunsul potrivit pentru mobilitate a diverselor aplicatii. Sunt si situatii in care este necesara utilizarea unor roti fabricate din materiale de o rezistenta deosebita. In general acestea sunt folosite in scopuri bine determinate. Aici se incadreaza modelele heavy - duty dedicate transporturilor ce implica sarcini mari.

logo tente

Aspecte ce influenteaza decizia cu privire la tipul de roti necesar in diverse domenii

Dupa scopul in care vor fi utilizate, rotile si rolele trebuie sa prezinte un anumit grad de rezistenta. Spre exemplu, cele care vor fi aplicate pe dispozitive ce actioneaza in mediul extern, trebuie sa prezinte si adaptabilitate la acesta.

O optiune excelenta pentru sectorul industrial o constituie modelele confectionate din otel inoxidabil. Este vorba despre un mediu definit de umiditate si praf, deci echiparea cu protectii suplimentare a rotilor, care sa le ofere o rezistenta inalta, este o masura necesara.

Definitoriu in alegerea solutiei celei mai bune cand vine vorba despre roti o reprezinta manevrabilitatea. De necontestat in acest sens este ajutorul pe care il ofera TENTE din acest punct de vedere publicului larg, mai ales sectoarelor comercial si medical. Spre exemplu, indispensabile pentru supermarketuri sunt carucioarele. Fara de acestea cumparatorilor le-ar fi foarte dificil sa transporte toate cele de care au nevoie, mai ales cand au o anumita greutate. Pentru a putea ajunge cu acestea la casiere, fara efort de altfel, este necesar un carucior, iar acesta are nevoie de roli eficiente pentru a rula.

In aria medicala, s-au dovedit a fi extrem de utile rolele si rotile fabricate dintr-o varietate de materiale, acestea nelimitandu-se doar la cateva optiuni. Un tranport silentios este necesar in anumite sectii ale spiralelor, deci paturile si carucioarele care pot asigura un astfel de transport sunt ideale. Acelasi lucru este valabil si in cazul targilor, a echipamentelor de laborator, a diverselor dispozitive folosite in salile de operatii - raspunsul potrivit constand in modelele din silicon sau cauciuc.

Sectorul rezidential presupune de asemenea utilizarea unor solutii pentru transportarea si mutarea diverselor obiecte, iar rotile sunt si de aceasta data raspunsul potrivit. Mobilierul dispune in prezent de roti, deci si pentru acesta trebuie sa se gaseasca un model corespunzator de roti. Si trolerele dispun de roti pentru ca astfel sunt transportate mai usor si acestea la randul lor folosesc roti. Asadar, alegerea lor trebuie facuta in asa fel incat sa asigure mobilitate optima.

La toate aceste nevoi raspunde intotdeuna cu maximum de eficienta TENTE, punand la dispozitia doritorilor o gama variata de optiuni. In vederea fabricarii acestora sunt utilizate materiale potrivite pentru a suporta atat greutati mici si medii, cat si mari. Acestea au aplicatii in sectorul rezidential, comercial, industrial, institutional, cat si in domenii ce presupun transportarea unor produse ce se incadreaza in categoria heavy - duty.

Aplicatii in care este necesara utilizarea dispozitivelor mobile sunt vaste, rotile reprezentand de fiecare data solutia pentru fiecare dintre acestea. Asadar, cei care doresc sa beneficieze de o intrebuintare de durata a tuturor echipamentelor ce favorizeaza miscarea, pot opta pentru rotile disponibile pe tente.com/ro-ro.

 

 

 

Newsletter