Home STIRI STIRI Un nou trend in videochat

Un nou trend in videochat

Un nou trend in videochat
Corina Naftanaila
Marţi, 25.02.2020
Presa scrisa, retelele de socializare, ba chiar si masinile parcate in cele mai frecventate locuri din Capitala fac reclama industriei videochatului, domeniu care ramane si in 2020 unul foarte profitabil, atat pentru investitori cat si pentru tinerii care sunt tot mai atrasi de acest job. Atat beneficiile cat si dezavantajele care vin la pachet cu asumarea unui loc de munca in acest domeniu controversat, sunt deja arhicunoscute, insa, mai putin stiut, este faptul ca videochatul a intrat pe un nou trend. Schimbarile prin care trece lumea videochatului in 2020 fac ca aceasta industrie sa devina, pe buna dreptate, tot mai tentanta pentru tinerii in cautare de castiguri financiare peste medie, dar care inca privesc cu reticenta jobul de model de videochat.

Influencer in videochat

Atunci cand te gandesti la un model de videochat, probabil ca iti inchipui o tanara voluptoasa, imbracata sumar, machiata strident si gata sa isi foloseasca farmecele personale strict in favoarea sa. Adevarul este ca exista inca modele de videochat care se incadreaza in aceasta tipologie, insa acest gen de model nu mai este cel cautat de agentii recrutori din domeniu.

Desi videochatul este in continuare asociat cu industria erotica, un nou trend revolutioneaza felul in care modelele de videochat ajung la incasari lunare impresionante. Nevoia fanilor virtuali de a primi atentie constanta, curiozitatea si dorinta acestora de a fi parte activa din viata cotidiana a modelului preferat, face ca videochatul din zilele noastre sa se delimiteze incet, dar sigur de segmentul erotic.

Platformele de videochat sunt primele care se adapteaza nevoilor utilizatorilor acestor servicii de socializare si implementeaza instrumentele necesare care le permite fanilor sa ramana conectati cu modelul preferat oriunde si oricand. Asadar, tinerele care aleg sa colaboreze cu un studio de videochat certificat se bucura de libertatea de a castiga bani cu ajutorul aplicatiilor mobile, a mesajelor si a apelurilor video. Practic, activitatea modelului de videochat se aseamana tot mai mult cu cea a unui influencer, cu mentiunea ca fanii sunt cei care se implica in mod direct in sustinerea financiara a modelului, spre deosebire de influencerii din Social Media care au de castigat,indirect, de pe urma campaniilor de promovare pentru diverse branduri.

cariera videochat

 

Calitatile modelului de videochat in 2020

Si cum schimbarile atrag dupa sine alte schimbari, iata care sunt calitatile care te recomanda pentru unul dintre cele mai ofertante joburi ale anului, care poate ajunge la castiguri de peste 5.000$ lunar.

Naturaletea, simtul umorului, creativitatea, curiozitatea, empatia si rabdarea sunt caracteristicile care fac diferenta dintre o persoana carismatica, cu un real potential de a-si crea comunitati de fani in intreaga lume si o simpla figura cu trasaturi frumoase. Un aspect fizic placut si ingrijit, este, desigur, un plus, insa nicidecum nu garanteaza succesul, in lipsa ambitiei si a unei personalitati efervescente.

In schimb, nivelul ridicat de cultura generala si o buna cunoastere a limbii engleze sunt factori importanti in ecuatia castigurilor in calitate influencer in videochat. De asemenea, cu cat ai mai multe pasiuni si hobby-uri, cu atat vei avea mai multe subiecte interesante de discutie cu fanii din mediul online.

Asadar, daca viata ta este departe de a fi plictisitoare, daca te regasesti in randurile de mai sus si te gandesti la o schimbare in bine in viata ta profesionala, poti aplica pentru cel mai bine platit job de influencer in cadrul unui studio de videochat.

 

Newsletter