Home STIRI STIRI Trucuri sigure cu ajutorul carora sa castigi multi bani in videochat

Trucuri sigure cu ajutorul carora sa castigi multi bani in videochat

Trucuri sigure cu ajutorul carora sa castigi multi bani in videochat
Andreea Marinescu
Marţi, 18.09.2018
Videochat-ul ofera oportunitatea de a castiga extrem de multi bani fetelor care sunt dispuse sa presteze aceasta activitate zilnic. Un model de videochat profesionist castiga mii de dolari lunar, ceea ce inseamna ca depaseste cu mult salariul mediu pe economie din Romania. Acesta este de fapt si motivul care incurajeaza tot mai multe tinere sa se orienteze catre unul dintre studiourile de videochat din tara. Mai putine sunt insa acelea care stiu cu adevarat ce presupune acest job si ceea ce le asteapta, pentru a obtine incasarile la care viseaza. In lipsa de experienta, majoritatea fetelor au idei preconcepute si adesea eronate despre meseria de model, fiind dezamagite ca nu pot castiga atat cat si-au propus, inca de la inceput.

Astfel, daca iti doresti sa mergi la un interviu de angajari videochat sau esti deja model, insa simti ca te-ai plafonat si ai nevoie de un refresh, iata 4 metode eficiente ce te vor ajuta sa iti sporesti castigurile in fiecare luna.

  

Ofera-le diversitate admiratorilor

Membrii sunt oameni cu preferinte variate, dornici sa experimenteze in permanenta lucruri noi, astfel ca daca vrei sa ai succes si incasari pe masura, atunci vei avea nevoie de o garderoba interesanta si decoruri cat mai diverse. Daca iti faci mereu aparitia cu acelasi look, acelasi machiaj si aceeasi cofura, vei plictisi membrii care vor incepe sa caute alte modele mai interesante.

Pentru a beneficia de suport tehnic si tinute cat mai variate, va trebui sa investesti bani pe care la inceput de drum nu ii vei detine. Tocmai din acest motiv, cauta un studio de videochat care iti ofera toate aceste beneficii. Beyou Studio, de exemplu, este celebru pentru decorurile luxoase si conditiile excelente de munca pe care le pune la dispozitie. Pe langa acestea, modelele nou venite vor fi instruite de un trainer specializat si vor primi lectii pentru aprofundarea limbii engleze.

Implica-te in acest job, insa nu uita de distractie

In ciuda aparentelor, nu este indeajuns sa te dezbraci in fata camerei pentru a castiga bani. Pentru a performa in cadrul unui studio de videochat, trebuie sa dai dovada de ambitie, perseverenta, sa te dedici si sa depui efort constant. Asapectul fizic conteaza, insa felul tau de a fi este esential, deoarece este vorba despre un domeniu in care primeaza socializarea si conversatia.

In plus, fiecare om este unic si are propriile sale placeri, deci va trebui sa fii deschisa, prietenoasa si pozitiva. De fiecare data cand intri online, va trebui sa induci admiratorii intr-o atmosfera placuta si relaxanta unde acestia sa se simta in siguranta, sa scape de inhibitii si retineri si sa ti se poata confesa. Atunci cand un membru iti propune ceva ce nu iti face placere sa faci, il poti refuza cu politete si initia o discutie care este pe placul amandurora.

Incearca sa devii unica in viziunea membrilor

Fiecare om are propriul sau talent sau dezvolta pe parcursul vietii anumite pasiuni pentru dans, muzica, calatorii, moda, jocuri video sau anumite sporturi. Ei bine, pentru a te situa cu un pas in fata celorlalte modele de videochat, incearca sa afli si sa retii cat mai multe informatii despre admiratori si inventeaza o modalitate prin care sa le introduci in numerele tale.

Acest lucru iti va oferi unicitate, te va ajuta sa iti consolidezi relatia cu ei si sa atragi alte serii de admiratori carora in trecut nu le-ai starnit interesul.

Fii online cat mai mult timp

Desi multor tinere le-a suras ideea de a face videochat de acasa, constata dupa o perioada de timp ca incasarile la care visau intarzaie sa apara. Muncind acasa, apare tendinta de a trata acest job cu superficialitate si de a nu-si fixa un program de lucru.

In acest sens, daca esti la inceput de drum este recomandat sa lucrezi la studio, deoarece te vei conforma unui program fix si vei invata sa te autodisciplinezi. In fond, asta se intampla la oricare alt loc de munca.

Luand in considerare faptul ca oamenii tind sa dezvolte o anumita rutina, acest aspect poate fi un plus pentru tine. Membrii vor sti intervalul de timp in care vei fi disponibila pe un anumit site si vor reveni de fiecare data la tine. Astfel, exista toate sansele ca acestia sa devina fideli si sa iti aduca incasarile dorite.

Dincolo de emotiile inceputului, videochatul poate fi chiar distractiv. Trainerii din echipa Beyou-studio.ro vor avea rabdare cu tine, ajutandu-te sa treci peste orice fel de trac din fata camerei si sa castigi cat iti doresti.

Newsletter