Home STIRI STIRI Trucuri privind alegerea si aplicarea rujului

Trucuri privind alegerea si aplicarea rujului

Trucuri privind alegerea si aplicarea rujului
Georgiana V Popa
Vineri, 01.02.2019

Incepatoarele in machiajul facial ar trebui sa tina cont de sfaturile legate de unul dintre cele mai populare produse de machiaj din lume: rujul, cunoscut sub numele de lipstick.

Ca produs, acesta a inceput sa fie folosit cu aproximativ 5000 de ani in urma in vechea Mesopotamie. Asadar, retineti urmatoarele trucuri pentru a invata cum sa-l alegeti si sa-l aplicati.

Culoarea care vi se potriveste cel mai bine

Ruj Red Velvet

Din pacate nu toate nuantele sunt potrivite pentru toata lumea.Vom ramane la rujurile simple si ne vom concentra pe gama de rujuri in nuante de rosu si roz, rujurile clasice pe care toate femeile le-au folosit la un moment dat.

Varietatea de rujuri este infinita si orice femeie, care are in trusa sa de machiaj cel putin doua rujuri in nuante de rosu, va spune intotdeauna ca cele doua nu sunt la fel. Prin urmare, este mai bine sa incercati intotdeauna pe piele nuanta aleasa. Ca regula generala, in cazul in care pielea dvs. are tendinta de a fi roz, rujurile in nuante de rosu cu baza albastra (cele mai reci) vi se vor potrivi mai bine, in timp ce in cazul in care pielea dvs. are tenta galbuie, cele cu baza portocalie (cele calde) sunt cele potrivite pentru dvs.

De asemenea, trebuie sa tineti cont de forma buzelor si de grosimea acestora. Daca sunt subtiri si mici, nu optati pentru culori inchise, singurul lucru pe care il fac este sa va reduca dimensiunea. Daca buzele dvs sunt groase, nu exagerati cu nuantele stralucitoare.

Alegeti textura

Satin, mat, cu luciu. Dintre texturile rujului, acestea trei sunt cele mai clasice. Recent au aparut si rujuri cu finisaj si efect de vinil, efect pudra sau apa. Ce ruj sa alegeti?

Pe de o parte, trebuie apreciata senzatia de confort si, pe de alta parte, look-ul pe care doriti sa-l creati. De exemplu, exista persoane care nu accepta textura lucioasa ci mata, si persoane care considera ca rujurile mate usuca buzele excesiv si opteaza pentru cele cu textura lucioasa. Tineti cont de toate posibilitatile, cautati rujul potrivit in gama variata de rujuri si, mai presus de toate, incercati sa gasiti textura preferata.

Mentineti-va buzele hidratate

Pentru a avea buze frumoase, cu si fara ruj, hidratarea este esentiala. Buzele bine hidratate isi vor mentine volumul natural mai mult timp si nu se vor crapa usor. Exfoliati buzele de cteva ori pe saptamana si asigurati-va ca folositi inainte de culcare un balsam de buze. In dimineata urmatoare veti constata cat de moi sunt.

Conturati-va buzele inteligent

Pentru a incepe, alegeti un creion contur intr-o nuanta similara cu culoarea rujului pe care il veti utiliza. Incepeti prin evidentierea arcului lui Cupidon, trasnd un X pentru a-l defini bine, si de aici conturati buzele respectand conturul lor natural. Daca aveti buze foarte subtiri, le puteti contura putin in afara conturului, dar intotdeauna cu atentie, astfel incat rezultatul sa nu fie foarte artificial. Odata ce v-ati conturat buzele, intindeti conturul in interiorul buzelor pentru a obtine un efect cat mai natural.

Sfaturi pentru un finisaj perfect

Colorati-va buzele cu ruj incercand sa nu depasiti conturul. Cand terminati, tapotati o bucata de servetel pe buze si colorati-le din nou cu ruj. Acest truc este unul clasic pentru a fixa mai mult rujurile conventionale, dar functioneaza, deoarece, in acest fel, eliminati uleiul in exces si fixati mai mult pigmentul. Pentru un finisaj profesionist, aplicati putin corector pe o pensula mica, tesita si periati conturul buzelor. Astfel, veti reusi sa le definiti mai bine si sa creati efectul optic de buze mai groase.

De unde va puteti alege rujul potrivit?

De pe RedVelvet.ro , magazinul online care pune la dispozitia clientilor sai doar produse cosmetice originale, de cea mai buna calitate, la cel mai avantajos pret.

Aici veti gasi cele mai noi tendinte in domeniu si produse de la cele mai cunoscute brand-uri, Dermacol fiind unul dintre ele.
Asadar, daca vreti produse de top, accesati acest magazin online si achizitionati-le.Veti gasi gloss, ruj lichid , dar si fond de ten, creion pentru contur, rimel, pudra.
In lumea produselor cosmetice originale veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru un make-up cu totul aparte.
Spor la cumparaturi!

 

Newsletter