Home STIRI STIRI Top 8 cele mai bune masini dorite de femei

Top 8 cele mai bune masini dorite de femei

Top 8 cele mai bune masini dorite de femei
Corina Naftanaila
Marţi, 07.01.2020
Soferii de sex feminin prioritizeaza siguranta, practicitatea, fiabilitatea si confortul, potrivit cercetarilor facute de expertii in domeniu.

Femeile si barbatii au gusturi contrastante in privinta multor lucruri, inclusiv a masinilor. Nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca barbatii tind sa valorizeze performanta si stilul inainte de aspectul practic si confort. Si datorita instinctelor materne, nu este deloc surprinzator faptul ca femeile prefera siguranta, fiabilitatea si confortul.

Femeilor le plac vehiculele utilitare care le permit sa circule cu copiii si cu bagaje, usor si confortabil.
Siguranta, fiabilitatea si confortul sunt urmate de aspectul practic, valoare si stil, dar spre deosebire de barbati, care tind sa acorde o prioritate mare factorului cai putere si stilului, femeile vor sa se simta in siguranta in vehiculul lor. Cel mai mult circula impreuna cu copiii si persoanele dragi.

In mod incredibil, exact jumatate din masinile pe care femeile le doresc, conform studiului iSeeCars, sunt marci coreene, cu Hyundai Tucson in frunte, in timp ce doua dintre modele prezentate sunt Kia.
Pentru femei, confortul, vizibilitatea si siguranta scaunelor sunt considerente de top, sunt de parere expertii auto.

Care sunt cele mai bune masini pentru femei?

Hyundai Tucson
Nu este deloc surprinzator faptul ca acest SUV crossover compact de la Hyundai, care devine mai frumos cu fiecare generatie, se afla in topul listei.
Tucson este foarte apreciat pentru siguranta si fiabilitate. Are un interior frumos, dispune de multe facilitati si de un portbagaj mare.

masina sport

Nissan Versa
Acest mini MPV hatchback este un vehicul mic, usor de parcat. Este utilitar si de baza. Putem spune ca este o masina buna.

Volkswagen Beetle
Poate cea mai carismatica masina de pe aceasta lista este acest Volkswagen compact cu 3 usi, care confera practicitate stilului sau retro distinctiv cu trapa din spate generoasa.
Scaunele din spate vor gazdui confortabil adultii doar pe distante scurte, insa sistemul de infotainment are ecran tactil, usor de folosit. Nu este family-friendly, dar este o masina excelenta, sigura, de incredere.

Kia Forte
Disponibila ca sedan sau hatchback, Kia Forte are linii elegante si optiuni traditionale superioare, inclusiv un turbocompresor cu 201 CP, Apple CarPlay si Android Auto, plus tehnologii linistitoare de asistenta la sofer.
Forte este un vehicul cu functii si facilitati de care nu dispun alte modele cu acelasi pret. De asemenea, are un design frumos.

Ford Fiesta
Ford Fiesta s-a extins oarecum cu a saptea generatie. Oferita ca sedan sau hatchback cu patru usi, este confortabil in fata, plin de tehnologie si surprinzator de ciudat de condus.
Fiesta se incadreaza in categoria utilitarului subcompact. Are un grad de siguranta bun si, in ciuda dimensiunilor mici, are un interior incapator si spatiu bun pentru portbagaj.

Kia Sorento
Pentru cea de-a treia generatie, acest crossover de dimensiuni medii pentru familie (disponibil ca 5- sau 7 locuri). Este mai lung, dar mai mic, pentru a fi cat mai practic si cat mai usor de manevrat.
In concordanta cu reputatia „Kang-for-Buck" pentru Kia, Sorento 2017 dispune de Android Auto si Apple CarPlay, plus o franare automata de urgenta si faruri adaptive care imbunatatesc siguranta. Este un SUV cu tehnologie, siguranta, capacitate de utilizare si garantie indelungata.

Jeep Patriot
In timp ce productia Patriot a incetat in luna decembrie a anului trecut, modelele noi sunt inca disponibile la dealerii Jeep. Un SUV practic si neobisnuit de accesibil, cu un habitaclu usor de curatat si o aura aventuroasa imbunatatita.
Un SUV practic si neobisnuit de accesibil, cu un interior usor de curatat. Aura sa aventuroasa este imbunatatita, fiind foarte potrivit pentru off-road . Asadar, se conduce excelent atat pe sosea, cat si off-road.

Mitsubishi Outlander
Outlander este singurul vehicul din aceasta lista care ofera un motor V6 optional. Un crossover cu trei dimensiuni medii, care poate transporta intreaga familie confortabil. Dispune de tractiune integrala disponibila pe modelul standard, caracteristici de siguranta actualizate, printre altele.

Acum ca ati aflat ce masini isi doresc femeile, ati vrea sa cumparati una si partenerelor voastre? Vreti sa o achizitionati la un pret cat mai bun? Echipa Auto Rulate Bucuresti va poate oferi ceea ce va doriti. In parcul sau auto online pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de masini rulate.

In plus, achizitionand o masina de la acest dealer autorizat puteti beneficia de 12 luni garantie, revizie la livrare si verificare completa, km garantati 100%, service personal si service post vanzare. Iar daca nu puteti cumpara masina cu bani cash, va ofera credite incepand de la 6%, acordate pe loc. Spor la cumparaturi!

 

Newsletter